Peder tek başına içiyor zaten 150'lik. Ailecek müptezeliz maalesefYuh la kaç kişi içiyonuz o kadar votkayı.![]()
Peder tek başına içiyor zaten 150'lik. Ailecek müptezeliz maalesefYuh la kaç kişi içiyonuz o kadar votkayı.![]()
Pedere selamlar burdan kral adammış.Peder tek başına içiyor zaten 150'lik. Ailecek müptezeliz maalesef![]()
Beni diyosan yok da YKS'de patlarsam düşünüyorum patlama yayını açmayı, link atarım foruma. Erkekler için pazar az ama asgariden fazla kazandırır.Ho ho hocam link var mı?
Her sene yılbaşında yapılan Max aktivite![]()
Öyledir sagolasin.Pedere selamlar burdan kral adammış.![]()
Bizim yerimize de patlat hocam şu sıralar performans sıkıntısı çekiyorumBeni diyosan yok da YKS'de patlarsam düşünüyorum patlama yayını açmayı, link atarım foruma. Erkekler için pazar az ama asgariden fazla kazandırır.
Valla şaka
Patlama derken başka bir şeyden bahsediyorsun sandım şimdi olayı anladım anlamaz olaydım.Beni diyosan yok da YKS'de patlarsam düşünüyorum patlama yayını açmayı, link atarım foruma. Erkekler için pazar az ama asgariden fazla kazandırır.
Seneler evvel kardeşim dedemin köydeki evinde TV'de yerel kanallardan Kaplan Macunu Performance booster reklamı izliyordu tüm gün. Kadın vardı kaba etini sallıyordu. En son kanalı silmiştik.Bizim yerimize de patlat hocam şu sıralar performans sıkıntısı çekiyorum![]()
Patlatmayı seven bir abimiz kendisi. Patlasın oy guzummm şifa bunlar şifaaaaa.Patlama derken başka bir şeyden bahsediyorsun sandım şimdi olayı anladım anlamaz olaydım.
Patlatmayı seven bir abimiz kendisi. Patlasın oy guzummm şifa bunlar şifaaaaa.
Biz senin arkandayız hocam yeterki sen bizim arkamıza geçmeSeneler evvel kardeşim dedemin köydeki evinde TV'de yerel kanallardan Kaplan Macunu Performance booster reklamı izliyordu tüm gün. Kadın vardı kaba etini sallıyordu. En son kanalı silmiştik.
Aklıma geldi sen böyle diyince![]()
Arkadaş YKS'yi kazanamazsa şöyle bir patlama yapacak herhalde yayınlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.