Geleceğe Dair Planlarınız Nedir?

Arkadaşlar gelecekte ne yapmayı planlıyorsunuz?
Şahsen ben yurt dışına gitmek istesem de ülkemde kalıp insanlara faydalı olacak işler yapmak istiyorum.
Ülke ne durumda olursa olsun vatana yararlı bir birey olmayı düşünüyorum. Tabi kendimi geliştirmek, keşfetmek ve okumayı planlıyorum.

Bu değil belki de ama bundan sonraki nesil için düşüncem.

Screenshot_12.jpg

Hm ne istiyorum?
Vatanıma, ülkeme, milletime, dinime ve insanlığa faydalı olmak istiyorum.
Mekatronik mühendisi olacağım ama nasıl faydalı olabileceğimi düşünüyorum arada.
Proje üretmeye çalışıyorum.
İnşallah hepimiz oluruz.
Ülkede bu şartlar altında yaşamaktan şikayet etmek yerine değiştirmeyi düşünmek en azından denemek bize en büyük şeyi kazandırır tebrik ediyorum seni dostum öbür arkadaşlarında hayalleride çok güzel umarım herkesin istediği gibi olur...

Açıkçası Amerika'da -California olabilir- yaşamak istiyorum. Daha doğrusu çalışmak. Oyun geliştiricisi, yazılım geliştiricisi olarak. En büyük planım ise iyi bir oyun geliştiricisi olmak aslında. Kaliteli bir ekiple, kaliteli projelerde yer almak. Bakalım üniversite sonuçları bir açıklansın. Bilgi ya da BAU oyun tasarımı gelirse, bu hedefe bir adım daha yaklaşmış olurum.

Açıkçası Amerika'da -California olabilir- yaşamak istiyorum. Daha doğrusu çalışmak. Oyun geliştiricisi, yazılım geliştiricisi olarak. En büyük planım ise iyi bir oyun geliştiricisi olmak aslında. Kaliteli bir ekiple, kaliteli projelerde yer almak. Bakalım üniversite sonuçları bir açıklansın. Bilgi ya da BAU oyun tasarımı gelirse, bu hedefe bir adım daha yaklaşmış olurum.
Başarılar hocam güzel hayaller umarım gerçek olur :)

Gelecek planımda okul belasından tez vakitte kurtulup iş hayatına atılmak - evli, mutlu ve çocuklu güzel bir yuva kurmak var. En önemlisi de bu evi baştan aşağı yapay zeka sistemleri ile - teknoloji ile donatmak. En büyük planım evimi baştan aşağı yapay zeka yuvası haline getirmek diyebilirim. Kısacası ailemle ve teknolojiyle mutlu - dertsiz tasasız bir hayat geçirmek istiyorum. İsmimin hakkını veren bir ev yaratmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı