Yılbaşında açılma mesajı nasıl olmalı?

yaraliordek

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Hoşlandığım bir kız var, yılbaşına kadar iyice yakınlaşıp yılbaşına girince 00.00'da açılmak istiyorum. Ama bunun için etkili bir mesaj lazım. Kısa ve net olmalı, esprili olmamalı. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Kıza mesaj ile 00 da açılmanın hiçbir anlamı yok ters teper gerçekte açılılrsan olumlu olma şansı daha yüksek.

Aramızda 500 kilometre olması dışında sorun yok.

Yeni yıla 1 dakika kala yazar yeni yılda bir daha yazıp 1 senedir yazmadın iyi misin? Derdim.

Kız muhtemelen uyuyordur. O yüzden önermem ama çok istersen bir şey önerebilirim. Kızın adı ne?

Adı gizem. Ama saçma sapan şeylere ihtiyacım yok onu fazlasıyla yapıyorum zaten. Daha ciddi ve net bir şey arıyorum.

Kankam ihtimalin azıcık bile yoksa bence girişme hiç doğru dürüst bir zamanda açıl. 00:00'da kızın da tadını kaçırma boş yere.

İlle de açılacaksan file verdirme. Çünkü kızın gönlü yoksa anlamamazlığa vurup kurtarabilir şutunu. Mesela "Yeni yıla seninle girmek istiyorum", "2023'te seninle olmak istiyorum" gibi şeyler kızın çarptırabileceği şeylerdir. Bunlara dikkat et.

Yapma kızın gözünde aşırı küçük düşersin ve bu konulardan hiç anlamadığın belli olur. Bu tarz saçma şeylere gerek yok yakınlaşmak için bir buluşma teklif et kabul ederse ilgisi vardır kabul etmezse ilgisizdir bir daha konuşmazsın. Arkadaşıysan da muhtemelen seni arkadaşı olarak görüyordur o yüzden kafanı bu kıza yorma başka kız aramaya başla şimdiden.

Hoşlandığım bir kız var, yılbaşına kadar iyice yakınlaşıp yılbaşına girince 00.00'da açılmak istiyorum. Ama bunun için etkili bir mesaj lazım. Kısa ve net olmalı, esprili olmamalı. Fikirlerinizi merak ediyorum.

İlk öncelikle mesajla açılmayı kafandan çıkarman lazım bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı