- Makaleler
- 4
Yarın almayı düşünüyorum zaten.Bence sen şimdiden telefonu al, Aniden artar ise pişman olursun.
Yarın almayı düşünüyorum zaten.Bence sen şimdiden telefonu al, Aniden artar ise pişman olursun.
Peki 2023'te ne olur sizce?Aynı kalacağını düşünüyorum zaten gidişat öyle gösteriyor ama 2020 yılında 6TL olur gibi.
Hodri meydan diyip Amerika'yı alırsak zaten bununla uğraşmayız.(!)Peki 2023'te ne olur sizce?![]()
O işler öyle olmuyor işte, Kafamıza balyoz'u bir kere yersek 50 yıl kalkamayız. En iyisi tarafsız olup, Rusya ve Amerika'yı savaştırmalıyız.Hodri meydan diyip Amerika'yı alırsak zaten bununla uğraşmayız.
Ekmek arası bor yeriz, Ayrıca satarız Ülkeye dolar sokarız ekonomi şahlanır(!).Peki 2023'te ne olur sizce?![]()
Peki 2023'te ne olur sizce?![]()
2023 yılında kriptolar hakkında konuşacağız gibi duruyor bu gidişle. Türkiye de direkt kriptoya geçse ne güzel olur. Hesap yapmak zorunda kalmayız. Pariteye gerek kalmaz. Hayat başka bir tatlı olur sanki.Hodri meydan diyip Amerika'yı alırsak zaten bununla uğraşmayız.
Ben de Dolar 10 TL olacak ama 10 TL düşecek diye duydum, Kafa karıştırıyorlar yahu(!)Ya emoji koymayı unutmuşum
Yoksa böyle bir durumun olmayacağını bende biliyorum.
Bu arada Dolar önce 10TL olacak sonra bir tane 0 atılacak diyorlar siz ne diyorsunuz? (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.