CeliI
Hectopat
790 bin hocamMotordan yana probleminiz yoksa sıkıntı yok. Hayırlı olsun eğer uygun ise fiyatı.
790 bin hocamMotordan yana probleminiz yoksa sıkıntı yok. Hayırlı olsun eğer uygun ise fiyatı.
Bence 1.3 motorlu hallerine bakın hocam hem az yakar hem de gayet güzel motorludur gerekirse 1-2 model daha düşün veya zorlarsanız 2021 de bulabilirsiniz.790 bin hocam
Motordan yana sorunun yoksa niye km'yi dert ediyon o zaman? Adam yağ yakıyor demiş benzin yakıyor dememiş, yağ yakması kötü bir şey diyor.Motordan yana problemim yok km yi sordum
790 bin TL nasıl çöp edilir adlı çalışma tebrikler.790 bin hocam
Yağ yakma konusunda her kafadan ayrı ses çıktığı için onu kendim deneyip göreceğim, her önüne gelen motoru kötülüyor diye motora çöp gözüyle bakıp neden km yi göz ardı edeyim saçma bi görüşte bulunmuşsunMotordan yana sorunun yoksa niye km'yi dert ediyon o zaman? Adam yağ yakıyor demiş benzin yakıyor dememiş, yağ yakması kötü bir şey diyor.
790 bin TL nasıl çöp edilir adlı çalışma tebrikler.
Kilometre gayet iyi bence (kendi açımdan), şahsen biz 6-7 ayda 15k yı devirmek üzereydik kendi aracımızda2021 model 1.4 Egea 68 binde alınır mı? LPG'li.
Katılıyorum şahsen o fiyatlara 1.3 Multijet bulunur 70k km yerine 100k km lerde tahminimce bulunur aynı fiyatlara ve kesinlikle 1.3 çok daha performanslı 1.4 e göre.Motordan yana sorunun yoksa niye km'yi dert ediyon o zaman? Adam yağ yakıyor demiş benzin yakıyor dememiş, yağ yakması kötü bir şey diyor.
790 bin TL nasıl çöp edilir adlı çalışma tebrikler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.