Ben aldım ama sıkar bir süre sonra 2. vandal olacaksa daha iyi bir şey al kaos rgx asil filan olabilir.
sana anlamsız gelebilir bana ne ben fikrimi belirtiyorum senin gibiYıldızbelası hepsinden güzel bana kalırsa ve çoğundan daha pahalı. Zevkler ve renkler, daha iyi bir şey diyerek kaos rgx örneğini vermek anlamsız.
Kişiye göre değiyor. Bana da renkleri güzel geliyor mesela. Kişi cevabı kendinde aramalı, zevk işi.sana anlamsız gelebilir bana ne ben fikrimi belirtiyorum senin gibikaos 10 basar yıldız belasına bana göre, 10 tane vandal var hesapta hepsi bir süre sonra sıkıyor. yıldız belası renkleri kötü tek renk araya efekt eklemişler sadece. yeni çıkanları alıyorum arada oynarım diye mesela iyon vandal aldım bundan önce o da çok kötü bana göre.
Üffff en güzel yöntemDenetim Masası > program kaldır > Valorant.
Gaianın sesi bana çok tuaf geliyorGaia da alabilirsin çok güzel sıkmıyo hiç
Sizce alınır mı ona göre alacam aklıma yattı 3 aydır mağaza takip ediyorum hiç güzel bir skin gelmedi kullananların tavsiyesine göre alacam sizce alınır mıYıldızbelası hepsinden güzel bana kalırsa ve çoğundan daha pahalı. Zevkler ve renkler, daha iyi bir şey diyerek kaos rgx örneğini vermek anlamsız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.