Yıldız belası vandal alınır mı?

Eforotti

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bende Yağmacı Vandal var yeni bir vandal almak istiyorum. Yıldız belası vandal sizce alınır mı?

Yıldızbelası hepsinden güzel bana kalırsa ve çoğundan daha pahalı. Zevkler ve renkler, daha iyi bir şey diyerek kaos rgx örneğini vermek anlamsız.
sana anlamsız gelebilir bana ne ben fikrimi belirtiyorum senin gibi :) kaos 10 basar yıldız belasına bana göre, 10 tane vandal var hesapta hepsi bir süre sonra sıkıyor. yıldız belası renkleri kötü tek renk araya efekt eklemişler sadece. yeni çıkanları alıyorum arada oynarım diye mesela iyon vandal aldım bundan önce o da çok kötü bana göre.

sana anlamsız gelebilir bana ne ben fikrimi belirtiyorum senin gibi :) kaos 10 basar yıldız belasına bana göre, 10 tane vandal var hesapta hepsi bir süre sonra sıkıyor. yıldız belası renkleri kötü tek renk araya efekt eklemişler sadece. yeni çıkanları alıyorum arada oynarım diye mesela iyon vandal aldım bundan önce o da çok kötü bana göre.
Kişiye göre değiyor. Bana da renkleri güzel geliyor mesela. Kişi cevabı kendinde aramalı, zevk işi.

Kişiden kişiye değişiyor ama güzel skin diyorlar vp varsa alınır.

Gaia da alabilirsin çok güzel sıkmıyo hiç

Denetim Masası > program kaldır > Valorant.
Üffff en güzel yöntem😁

Gaia da alabilirsin çok güzel sıkmıyo hiç
Gaianın sesi bana çok tuaf geliyor

Yıldızbelası hepsinden güzel bana kalırsa ve çoğundan daha pahalı. Zevkler ve renkler, daha iyi bir şey diyerek kaos rgx örneğini vermek anlamsız.
Sizce alınır mı ona göre alacam aklıma yattı 3 aydır mağaza takip ediyorum hiç güzel bir skin gelmedi kullananların tavsiyesine göre alacam sizce alınır mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı