orelyus
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel i3 13100F 4, 27GHz / RTX 4060 3X / GIGABYTE H610M V2 H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart / Goodram 1TB PX500 GEN3x4 M.2 NVMe SSD (2050 MB Okuma / 1650 MB Yazma) / Kingston 8x2GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz / Deep Cool LE 520 RGB 240MM Sıvı Soğutucu
- Meslek
- Öğrenci / Yazılım Bilgisayar Mühendisliği
Merhaba, yıllar önce babamın ailesine ait büyük bir bahçeleri olan bir evleri vardı. Bahçesi yaklaşık 5000 m²'lik devasa bir alandı. Bu köyde, halk arasında define ve altınların fazlasıyla çıktığı söylenirdi. Her neyse, köyde yalnız yaşayan engelli bir vatandaş varmış. Bu kişi dedemi gerçekten çok severmiş ve sık sık yanına gelir miş. Bir gün sabahın erken saatlerinde telaşlı bir şekilde eve gelmiş ve dedeme, “Sizin evin bahçesinde altın var, hem de bir sürü! Rüyamda gördüm.” demiş. Tam olarak da yer göstermiş; "Burada define var, burada altın var." diyerek ısrarla aynı noktayı göstermiş.
Bu durum aylarca devam etmiş. Engelli birey her zaman aynı şeyi söylemiş ve aynı yerde durmuş. Ne bir adım ileri, ne bir adım geri. Dedemgil ise onun engelli olduğunu düşünerek pek inanmamışlar ve konuyu hep geçiştirmişler. Ancak adam vazgeçmemiş, aylarca aynı şekilde devam etmiş. En sonunda ise artık söylemeyi bırakmış.
Sizce neden böyle bir rüya görmüştür? Neden bu kadar ısrar etmiştir? Ya da gerçekten dediklerinde doğruluk payı var mıdır? Orada altın veya başka bir şey olabilir mi?
Bu durum aylarca devam etmiş. Engelli birey her zaman aynı şeyi söylemiş ve aynı yerde durmuş. Ne bir adım ileri, ne bir adım geri. Dedemgil ise onun engelli olduğunu düşünerek pek inanmamışlar ve konuyu hep geçiştirmişler. Ancak adam vazgeçmemiş, aylarca aynı şekilde devam etmiş. En sonunda ise artık söylemeyi bırakmış.
Sizce neden böyle bir rüya görmüştür? Neden bu kadar ısrar etmiştir? Ya da gerçekten dediklerinde doğruluk payı var mıdır? Orada altın veya başka bir şey olabilir mi?