Yıllık EA Play almaya değer mi?

trurebellion

Hectopat
Yer
Ankara
Selamlar arkadaşlar. Bu dönemde oyunlara biraz sardım. Önceden sadece LoL oynardım, şimdi EA Play aboneliği almak istiyorum. Sizce yıllık 169TL'ye alsam değer mi? İçlerinde seveceğim birkaç oyun var gibi bir de adını bile duymadığım oyunlar var.

Selamlar arkadaşlar. Bu dönemde oyunlara biraz sardım. Önceden sadece LoL oynardım, şimdi EA Play aboneliği almak istiyorum. Sizce yıllık 169TL'ye alsam değer mi? İçlerinde seveceğim birkaç oyun var gibi bir de adını bile duymadığım oyunlar var.

Bence değmez her oyun 10saat oynanılabiliyor yani siz birnevi 170TL'yi 3-5 oyun için veriyorsunuz.

EA Play yerine Gamepass al daha fazla oyun var hem Gamepas EA Playı kapsıyor.

Hocam sadece BF5'in Online'ı bile 100 saatin üzerinde oynanabilir bence. Ben aylık satın almıştım ve çok hoşuma gitmişti.

Bildiğim kadarıyla EA Play Steam de her oyuna 10saatlik bir sınır koymuş onun yerine indirimler beklenilip daha uygun fiyata alınabilir oynayacak olanlar.

EA Play'i içermesi nedeniyle Game Pass daha mantıklı. EA Play'e nazaran daha fazla oyuna sahip bir kütüphanesi var.

Evet çok fiyat farkı çok değilse kesinlikle Game Pass al.
Bildiğim kadarıyla EA Play Steam de her oyuna 10saatlik bir sınır koymuş onun yerine indirimler beklenilip daha uygun fiyata alınabilir oynayacak olanlar.

Yok hocam o sadece yeni çıkan belirli oyunlarda. FIFA21 falan vardı sanırım. Çoğunun bir sınırı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı