Yıllık Game Pass alma

Hocam, bir şey yapamazsınız. Size hediye gelen bir kod. Aktif ederseniz kullanırsınız. Aboneliği iptal etmediğiniz sürece yenilenir. Gamepass yıllık bir servis değil.
 
3 aylık Ultimate kodum var. Yıllık yapmak için ne yapmam gerekiyor?
Hocam bir ara 3 yıllık gamepass 580 TL'ydi. Müşteri hizmetlerini arayarak alıyordun. Ben de aynı şekilde 3 yıllık gamepass i 580'e aldım. Hatta oğuz abim de öyle almış(Oğuz Sasi). Öyle kampanyalar oluyor onlardan alın derim alacaksınız.
1 yıllık live gold satılıyor n 11 de bunun üzerine hediye gelen kodu girsem kullnamazmıyım
Hocam boşverin o tür kodları.
 
3 aylık Ultimate kodum var. Yıllık yapmak için ne yapmam gerekiyor?
Maximum Mobil uygulamasını indiriyorsun(sanırım en uygunu burada;238 TL). Dijital Kod Market kısmından 12 aylık Xbox Live Gold alıyorsun. Kod hemen telefonuna mesaj olarak geliyor. Sonra onu redeem ediyorsun. Bir yıllık Xbox Live Gold sahibisin artık.

Daha sonra konsoldan Xbox Gamepass Ultimate kısmına gelip upgrade et diyorsun. Senden bir aylık ultimate parası alıyor. Yıllık Live Gold oluyor sana Gamepass Ultimate. 238+45= 283 Liraya yıllık ultimate sahibi olmuş oluyorsun.

Önemli edit: Bunları yaparken hesabının Ultimate olmaması gerekiyor.
 
Maximum Mobil uygulamasını indiriyorsun(sanırım en uygunu burada; 238 TL). Dijital Kod Market kısmından 12 aylık Xbox Live Gold alıyorsun. Kod hemen telefonuna mesaj olarak geliyor. Sonra onu redeem ediyorsun. Bir yıllık Xbox Live Gold sahibisin artık.

Daha sonra konsoldan Xbox Game Pass Ultimate kısmına gelip upgrade et diyorsun. Senden bir aylık Ultimate parası alıyor. Yıllık Live Gold oluyor sana Game Pass Ultimate. 238+45= 283 Liraya yıllık Ultimate sahibi olmuş oluyorsun.

Önemli edit: Bunları yaparken hesabının Ultimate olmaması gerekiyor.

Buradan alsam aynı şey geçerli mi?
 

Geri
Yukarı