Başta Dierya DK61SE klavyeye karar verdim fakat bu klavyeyi gördüm. Kablosuz olduğu için arada kaldım. Alınır mı?
@cumali_032 Bir de MAGIC-REFINER RK68 nasıldır?
@cumali_032 Bir de MAGIC-REFINER RK68 nasıldır?
Hocam bilgisayar kasası masanın altında. Yani bağlantı sorunları yaşar mıyım?Bu fiyatlarda iyi bir klavye, alınabilir.
Merhaba hocam. Kablosuz istiyorsanız Magic Refiner. Onun dışında Z11T var. Dierya'nın çok bir esprisi yok, o modeli es geçebilirsiniz.Hocam bilgisayar kasası masanın altında. Yani bağlantı sorunları yaşar mıyım?
1- Kablosuz olsun diye Dierya'dan vazgeçmek mantıklı mı?
2- Kablosuza değer diyorsanız Magic-Refiner mı, Yindiao mu?
@cumali_032
Teşekkür ederim.Merhaba hocam. Kablosuz istiyorsanız Magic Refiner. Onun dışında Z11T var. Dierya'nın çok bir esprisi yok, o modeli es geçebilirsiniz.
Hocam biliyorum fazla soru sordum fakat forumda böyle bir klavye var;Merhaba hocam. Kablosuz istiyorsanız Magic Refiner. Onun dışında Z11T var. Dierya'nın çok bir esprisi yok, o modeli es geçebilirsiniz.
Yok sorun yok. Whatgeek türkiye'ye teslim yapmıyor, bir süre kapalı diyordu bazı arkadaşlar..Teşekkür ederim.
Hocam biliyorum fazla soru sordum fakat forumda böyle bir klavye var;
Klavyenin tuşları ve rengi hiç hoşuma gitmedi.![]()
Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
Magic-Refiner'da karar kıldım.Ben de Dierya ve yindiao arasında kaldım. Siz karar verebildiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.