30-45 bin TL arası hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan arwr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 88

arwr

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda iki tane ürün var sizce bunlar alınır mı? Varsa daha iyi önerisi olan yardımci olursaniz sevinirim, ilk defa bilgisayarim olacak, teşekkürler.

MFG falan pek bilgim yok sadece genel seyleri biliyorum DDR4 mesela bu onerdiginiz cok fark eden bir şey olur mu?

Hiçbir şey fark etmez 4 - 5 FPS sizin için önemliyse DDR 5 kullanılabilir. 5060 Ti 16 GB çoklu kare oluştuma ile FPS 4'e katlıyor.

Hiçbir şey fark etmez 4 - 5 FPS sizin için önemliyse DDR 5 kullanılabilir. 5060 Ti 16 GB çoklu kare oluştuma ile FPS 4'e katlıyor.

Hocam şöyle söyleyeyim cok bir bütçem yok bu bütçe bandinda almisken piyasadaki oyunlari acsin rahat oynatsin yeni cikan oyunlarida oynatsin beni bir 5 sene gotursun yukseltebileyim.

MFG falan pek bilgim yok sadece genel seyleri biliyorum DDR4 mesela bu onerdiginiz cok fark eden bir şey olur mu?

Bende bu fiyatlara bakıyorum İncehesap'ta cuma günleri bu sistemler 38-39 bine düşebiliyor. O zaman alabilirsin ya da biraz bekleyip fiyatların indirime girmesini bekleyebilirsin. Son zamanlarda öyle bir zam yaptılar ki indirim yapmazlarsa ellerinde kalacak. 1.5-2ay önce 48 bine almadığım ryzen7 7800x3d işlemcili sistem 60 bine falan çıktı. Benimde sistem alma hevesim kaçtı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı