Çözüldü Yındıao K96 klavye kendi kendine yazma moduna girdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M. Akif

Decapat
Daha fazla  
Klavyede random atarken bir şekilde bir şeyler yaptım ve klavyedeki 4 tane LED'den daha önce hiç yandığını görmediğim 3. LED ardı ardına yanıp sönmeye başladı ve sürekli olarak "0" tuşuna basılıyor, LED'in altında s harfi var.

Klavye: Yındıao K96 (mekanik red Switch)

Dosya Ekleri

• 16936781944896644031493784585917.jpg
    16936781944896644031493784585917.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 65
Klavyeyi çıkarıp taktiniz mi? Genellkile bu sorunu cozer.

Klavyenin kendisinde kapatma açma anahtarı var, onu çok defa kapatıp açtım bir şey olmadı. USB'yi çıkar tak yaptım artık 0 tulu spam atmıyor ama hala klavyedeki tuş yanıp sönüyor ve diğer tuşları da algılamıyor. Pilleride değiştirip denedim bir etkisi olmadı.

Garip. Bir kombinasyon mu aktif ettiniz acaba? Bir saniye arastirip gekitorum.

Klavyeyi incelemek için ters çevirdim biraz bakındım bir şey bulamayınca geri düz çevirdim o sırada geri eski haline dönmüş.
Buradan bunu okuyan herkese ders olsun, klavyede random atılmaz, atıyorsanız da 2 3 harfle daha dikkatli atın. Sonra başınıza hiçbir yerde çözümü olmayan garip şeyler olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyede random atarken bir şekilde bir şeyler yaptım ve klavyedeki 4 tane LED'den daha önce hiç yandığını görmediğim 3. LED ardı ardına yanıp sönmeye başladı ve sürekli olarak "0" tuşuna basılıyor, LED'in altında s harfi var.

Klavye: Yındıao K96 (mekanik red Switch)

Aynı sorunu tekrar yaşayınca mecbur koyduğum kıytı köşe yerden kullanım kılavuzunu buldum. Klavyenin FN tuşuna basınca bağlı olduğu USB ile bağlantısını kesip yeni bir Bluetooth kaynağı aramaya başlıyor, geri tekrar kendi USB'sine bağlanmak için FN+Q tuşuna 3 saniye basılı tutunca geri tekrar USB'yi bulup bağlanıyor, ayrıca direkt cihaz Bluetooth'una bağlanma özelliğinde var onunda kısayolu FN+W ( FN+E'de olabilir ) 3 saniye basılı tutma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı