Yındıao T8 60% klavye alınır mı?

Yeni kullanıcıya indirim var. Bu klavye bütçenizde en iyi alabileceğiniz klavyedir.

Hocam 2 sorum çok teşekkürler öncelikle.Ömrü ne kadardır çünkü uzun bir süre değiştirmeye hiç hevesli değilim.Bir de sarı switchlerin sesi cok acayip geliyor daha önce mavi sw kullanıyordum şuanda kırmızı veya sarı tercih etmek istiyorum sizce hangisi daha iyidir güzeldir.Teşekkürler tekrardan.

Hocam 2 sorum çok teşekkürler öncelikle.Ömrü ne kadardır çünkü uzun bir süre değiştirmeye hiç hevesli değilim.Bir de sarı switchlerin sesi cok acayip geliyor daha önce mavi sw kullanıyordum şuanda kırmızı veya sarı tercih etmek istiyorum sizce hangisi daha iyidir güzeldir.Teşekkürler tekrardan.
Selam. Bu klavyenin ömrü bayağı iyi merak etmeyin. Attığınız klavyeler gibi değil bu klavye aşırı kalitelidir. Kendim Logitech K835 kullanıyorum. Normal de satıp veya iade edip o klavyeyi almayı planlıyordum ama ok tuşlarını FN ile kullanıldığını görünce vazgeçtim çünkü ben ok tuşlarını çok kullanıyorum. Sarı switch'i bilmiyorum ama ben olsam kahverengi alırdım. Hatta almayı düşünürken kahverengi alacağıma karar vermiştim.

Selam. Bu klavyenin ömrü bayağı iyi merak etmeyin. Attığınız klavyeler gibi değil bu klavye aşırı kalitelidir. Kendim Logitech K835 kullanıyorum. Normal de satıp veya iade edip o klavyeyi almayı planlıyordum ama ok tuşlarını FN ile kullanıldığını görünce vazgeçtim çünkü ben ok tuşlarını çok kullanıyorum. Sarı Switch'i bilmiyorum ama ben olsam kahverengi alırdım. Hatta almayı düşünürken kahverengi alacağıma karar vermiştim.

Teşekkürler

Yeni kullanıcıya indirim var. Bu klavye bütçenizde en iyi alabileceğiniz klavyedir.

Screenshot_20230422-233047_AliExpress.png

Vergi dahil bu fiyata geliyor cihaz. 1200 lira yapmak için ne yapmamız gerekiyor tam olarak anlatabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı