Yine bir bakkal sahtekarlığı!

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 3.402
Bizim bakkalların da pek farkı yok. Yeğenimin tabletinin dokunmatiği kırıldı. Alttaki bakkala götürdüm. 100TL ekran masrafı 20TL işçilik masrafı istedi. Ben şok oldum tabi 450TL'lik tablete 120TL dokunmatik parası istiyor diye. Tableti kaptığım gibi soluğu bilgisayarımın başında aldım. Modele uygun 50TL'ye kapıda ödemeli dokunmatik satışı gördüm. Sıfır ve 1.kalite. Sipariş verdim ve kendim taktım. 50TL'ye mis gibi tableti oldu.

Şu bakkal kelimesini ilk kim buldu yahu? :D Merak ettim.

Hocam bir de izlemediyseniz mutlaka tavsiye ederim. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakkallığı en iyi bir biçimde açıklıyor bu video. :D

@Akif Keşke benim bakkal da sizinki gibi beceriksiz çıksaydı hocam. Laptopu sadece ekran bağlantı soketini değiştirmesi için verdim. Adam sadece fan temizliği yapıp, soketi görüntü verir hale getirmiş. Bir de o zamanlar benim D: sürücüsünde birkaç ismini bilmediğim dosyayı, önemli değilse silmesini söylemiştim. (Sonraları araştırınca öğrendim ki HP Recuvery Mode'un bilgileriymiş..) Herif başarılı bir şekilde format atmış tüm PC'ye. :cry: Hadi pek değerli şeyler de yoktu, ama fotoğraflar canımı çok yaktı. Canımdan can gitti yani. :cry:
İşte o gün intikam yemini ettim ve bir daha bakkala sakız almaya bile gitmedim. :kararsız: Formatı da kendim attım, soketi de kendim taktım. :sinsi:
@Evie Frye Hocam onlara bakkalların bir büyüğü süper market deniyor. :D
Ben de Samsung laptop kullanıyorum. Birkaç yıl önce düştüğü için alt kasasında kırıklar oluşmuştu ve şarj soketi bozulmuştu. Fiyat sormak için Samsung servisine yolladık. Birkaç gün sonra telefonla arayıp bilgisayarın tamir edildiğini ve yaklaşık 500 TL gibi bir ücret ödememiz gerektiğini söylediler. Biz de onlara tamir etmemelerini, sadece fiyat sormak için yolladığımızı falan söyledik ve sikayetvar.com'a yazdık. Daha sonra arayıp ücret talep etmediklerini söylediler :D Keşke sen de böyle yapsaydın :D
Yok artık! :vıy: Müthiş fikir. (y)

Yakınen tanıdığımız bir bilgisayarcının bundan 2-3 yıl önce GT 210'u 200TL'ye sattığını gördüğümde orada çalışmayı bırakmıştım.
Bakkalların hepsi böyle, ne yazık ki yapacağımız bir şey yok. Tek yapabileceğimiz şey onlardan uzak durmak ve onları kimseye önermemek olur :)

Yakınen tanıdığımız bir bilgisayarcının bundan 2-3 yıl önce GT 210'u 200TL'ye sattığını gördüğümde orada çalışmayı bırakmıştım.
Bakkalların hepsi böyle, ne yazık ki yapacağımız bir şey yok. Tek yapabileceğimiz şey onlardan uzak durmak ve onları kimseye önermemek olur :)
Benim çalıştıgım yerde ustam GT 220 CS:GO'yu ultrada açar rahat olun dedi. Müşteri gidince ona bence düşük ayarda bile kasar dedim. Bana o dediği oyun online değil mi en fazla ne kadar zorlar kartı dedi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı