İstersem internet de kullanmam. Tamamen benim kararıma kalmış bir şey. Seni ilgilendirmez ne takıp ne kullanacağım.İnsanın doğasında internette yok bilgisayarda yok, neden bilgisayar kullanıp internet ten bunları yazıyorsun?
İstersem internet de kullanmam. Tamamen benim kararıma kalmış bir şey. Seni ilgilendirmez ne takıp ne kullanacağım.İnsanın doğasında internette yok bilgisayarda yok, neden bilgisayar kullanıp internet ten bunları yazıyorsun?
Korona olup da okula gelmek delilik olur zaten. okullarda grip bile olsan elmek yasak diye biliyorum.Sınavlara girmeyeceğim ama yine de iptal olmak zorunda.
İnşallah ne hastasıysa geçer.İnşallah mide üşütmesidir.
Arkadaşım zorunlu olarak maske takmak özgürlük kısıtlaması zaten. Yani sen hasta olacaksın diye ben maske ile gezmek zorunda değilim. COVID'den çekiniyorsan gir yorganının altına yat, çıkma. Zorunluluk varsa özgürlük biter.
Keşke gerçekte de öyle olsa. Hayal dünyanızda değil.Merak etme senden daha iyi biliyorum özgürlüğün ne olduğunu.
Yoo vallahide takacaksın bilahide takacaksın o maskeyi. Bak takma ne oluyor. Sen maske takmayacaksın diye ben covid olmak zorunda değilim.
Tamam.Keşke gerçekte de öyle olsa. Hayal dünyanızda değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.