Yine de kapat demek bilgisayara zarar verir mi?

475422

Hectopat
Merhaba. Başlat menüsünden bilgisayarı kapatırken task host window arka plandaki uygulamaları durduruyor diyor ve bilgisayar kapanmıyor, ben de biraz bekliyorum ve olmayınca yine de kapat diyorum. Bilgisayara zarar verir mi?

neye göre? Kime göre!

Merhaba. Başlat menüsünden bilgisayarı kapatırken task host window arka plandaki uygulamaları durduruyor diyor ve bilgisayar kapanmıyor, ben de biraz bekliyorum ve olmayınca yine de kapat diyorum. Bilgisayara zarar verir mi?
Her ne kadar donanımsal olarak bir zarar vermese de yazılımsal olarak programların doğru şekilde kaydedilmesine izin vererek kapatmanız potansiyel dosya kaybını ve bozulmasını önleyecektir.

Steam açık değil, hiçbir arka plan işlemi de yapmıyorum ama kapatmayı engelliyor?

Yine de kapat diyerek kimin dosyası kaybolmuş ya da bozulmuş bırak Allah aşkına.

Artı -1 Eksi

Kapatabilirsiniz. Bir zararı olmaz.
@29028 bana göre? Var mı diyeceğin?

Artı -2 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…