Vermez.
neye göre? Kime göre!Hayır.
Her ne kadar donanımsal olarak bir zarar vermese de yazılımsal olarak programların doğru şekilde kaydedilmesine izin vererek kapatmanız potansiyel dosya kaybını ve bozulmasını önleyecektir.Merhaba. Başlat menüsünden bilgisayarı kapatırken task host window arka plandaki uygulamaları durduruyor diyor ve bilgisayar kapanmıyor, ben de biraz bekliyorum ve olmayınca yine de kapat diyorum. Bilgisayara zarar verir mi?
Steam açık değil, hiçbir arka plan işlemi de yapmıyorum ama kapatmayı engelliyor?neye göre? Kime göre!
Her ne kadar donanımsal olarak bir zarar vermese de yazılımsal olarak programların doğru şekilde kaydedilmesine izin vererek kapatmanız potansiyel dosya kaybını ve bozulmasını önleyecektir.
Neye göre? Kime göre!
Her ne kadar donanımsal olarak bir zarar vermese de yazılımsal olarak programların doğru şekilde kaydedilmesine izin vererek kapatmanız potansiyel dosya kaybını ve bozulmasını önleyecektir.
Kapanması için bilgisayarınızı zorlayan yazılım hangisi? Ekran görüntüsü ekleme şansın var mı?Steam açık değil, hiçbir arka plan işlemi de yapmıyorum ama kapatmayı engelliyor?
Steam'in adını unuttuğum bir servisi zorluyor.Kapanması için bilgisayarınızı zorlayan yazılım hangisi?
Maalesef şu anlık değil uzun zamanda olmayacak gibi.Ekran görüntüsü ekleme şansın var mı?
Merhaba. Başlat menüsünden bilgisayarı kapatırken task host window arka plandaki uygulamaları durduruyor diyor ve bilgisayar kapanmıyor, ben de biraz bekliyorum ve olmayınca yine de kapat diyorum. Bilgisayara zarar verir mi?
Task Host Window, bilgisayarınızı kapattığınızda aktif olan ve arkada çalışan uygulamaları sonlandırmaya yarayan bir hizmettir. Bu sayede, bilgisayarınızı kapattıktan sonra çalışmaya devam eden uygulamaları veya hizmetleri denetler. Bir tehdit (bilgisayar virüsü) değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.