Yine ekran kartı ısınma sorunu

B

Bora Sezer

Ziyaretçi
Herkese merhaba. Daha öncede technopat sosyale konu açmıştım ekran kartımın ısınma sorunu ile ilgili. Çeşitli tavsiyelerin hepsini denedim fakat sonuç yine aynı. Gerek termal macun değişimi, gerek toz temizleme işlemleri hiçbiri işe yaramadı. Kart yük altına girer girmez derece anında tavan yapıyor. Sizce kartımın sorunu nedir? Şimdiden teşekkürler.

SICAKLIK.png

Çok çok fazla.

Bende de powercolor 6870 fanında sorun vardı 100 dönse bile sesi çok kısıktı yani 100 değilde %10 gibi dönüyordu fana baktığımda şimdi yeni fan aldım orjinal fanını 2.el 20 tlye lolde 50'yi geçmiyor olmadı fana makina yağı damlatın arka tarafını açıp ama kesin işe yarar diyemem

Masaüstünde 70 80 dereceydi boşta

Hocam aynı sorun da bende var ama benim kartım pasif soğutuculu ofiste kullandığı ets 2 gibi bir oyunda bile 100 derecelere ulaşıyor pasif soğutucunun yerine aktif fanlı bir soğutucu takmanın bir yolu var mı acaba?

Bora Sezer, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı