Yırtık para nerede değiştirilebilir?

Parayı güzelce bantla ATM'ye git biraz daha para koy araya yatırmayı dene bazen ATM'ler yiyor parayı iteleyebiliyorsun.

Hocam sıkıntı şuki toplam 450 TL yatırmayı denedim bankamatikte diğer 250 tlmi yuttu.

Seri numarası gözüküyorsa her türlü değişiyor senin paranı değiştirirler.

Eğer öyleyse hatrınıza yarın gidip deneyeceğim hocam.

Ben normalde biraz daha ekleyip parayı bütünletirim ama bu ne bütünlenebilir ne de değiştirilebilir bayağı hasar almış.

Konuyla alakası yok ama şimdi dikkatlice bakınca fark ettim elinizde para hafize gaye erkan imzalı bir para kendisi 6 ay görevde kalıp istifa etti doğal olarak imzasının bulunduğu paralarda nadir.

Bence değiştirmezler çok hasarlı. Ki çoğu yerin büyük meblalı paralarda ufak bir yırtık olsa bile kabul etmediğini göz önünde bulunduracak olursak işiniz zor.
Değil dostum bilmeden yorum yapmayın artık seri numarası gözüktüğü surece ziraat bankasında değiştirebilir hani fikriniz olmadan fikir sunmayın artık.

Değil dostum bilmeden yorum yapmayın artık seri numarası gözüktüğü surece ziraat bankasında değiştirebilir hani fikriniz olmadan fikir sunmayın artık.

Hocam bilgili birisine benziyorsunuz internette hem seri numarasının gözükmesi hem de paranın yüzde 50 sinin yırtılmamış olmaması gerektiği yazıyor ama bu paranın yüzde 50'si yırtılmış bir sorun olur mu?

Hocam bilgili birisine benziyorsunuz internette hem seri numarasının gözükmesi hem de paranın yüzde 50 sinin yırtılmamış olmaması gerektiği yazıyor ama bu paranın yüzde 50'si yırtılmış bir sorun olur mu?
Hocam şöyle sizde parçanın devamı var o yüzden sorun olmaz sadece seri numarası gözükse sizde %15 i olacaktı yani kabul olmazdı. Ama sizin paranızın devamı var sorun olmaz.

Hocalarım bugün ziraate gittim parayı güzelce bantlamamı söylediler bantladım, parayı para sayma makinesinden geçirdiler makine 1 kere okudu diğer denemelerde okumadı içeriye yetkili kişilere yönlendirdi yetkili kişiler paranın çok yırtık oldugunu söyleyip almadı yani boşuna zaman kaybı yaşadım. Son yol olarak bir markette harcamayı denedim kasiyer parayı incelemeden aldı yani elimden çıktı eğer sizde de böyle para varsa değiştirmek yerine güzelce bantlayıp markette harcıyabilirsiniz☺

Bence değiştirmezler çok hasarlı. Ki çoğu yerin büyük meblalı paralarda ufak bir yırtık olsa bile kabul etmediğini göz önünde bulunduracak olursak işiniz zor.
Adam piyasaya sürülmemiş yeni parayı verecek eskiyi alıp imha edecek, piyasaya giren +200 -200 toplam sıfır TL. Niye değiştirmesinler esnaf mı bunlar koskoca banka?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı