Yiyecek Diş Macunu Önerisi

Sen de küfür edip 5 dakika sonra mesajını düzenleyip cezadan kaçtığını düşünen zavallı bir insansın. Eminim bilgisayar başında bütün gününü geçiren, Instagram'da önüne gelen kıza DM'den yürüyen bir balonun tekisin.

Evet hocam. Diş macunu faydalıymış. Bilim insanları öyle diyorlar.

Hocam kusura bakmayın, tadı çok güzel görünüyordu. Biraz tozluydu, yıkayıp yedim. Başınız sağ olsun. :(

Instagram hesabım yok olduğunu söylesem inanmıycaksın herkesi kendiniz gibi zannetmeyin sabah kalkıp sosyale bakayım derken önüme çıkan manzara YiyEcEK dİş maCauNU ÖnerSii hakettin yazdığımı afiyet olsun.
 
Instagram hesabım yok olduğunu söylesem inanmıycaksın herkesi kendiniz gibi zannetmeyin sabah kalkıp sosyale bakayım derken önüme çıkan manzara YiyEcEK dİş maCauNU ÖnerSii hakettin yazdığımı afiyet olsun.

Cidden bir insanın kişiliğini Instagram hesabı sahipliğine göre mi yargılıyorsun? Cidden yazık sana. Ya bak gördün diyelim ki bu konuyu, 'ne saçma bir Konu'de geç. Küfür etmene gerek var mı? Sırf bu konuyu açtığım için her türlü küfrü hak etmiş mi oluyorum? Cidden Sosyal, insan artığı dolmuş.

@bir2bir3bir4 Efendim siz adamı haklı mı buldunuz cidden? Ne geri kafalısınız siz ya? Adam gelmiş sebepsizce etrafa küfür savuruyor, siz adamın mesajını beğeniyorsunuz. Instagram'ı olmadığı için mi beğendiniz yoksa? Mantık güzelmiş ya.
 
Cidden bir insanın kişiliğini Instagram hesabı sahipliğine göre mi yargılıyorsun? Cidden yazık sana. Ya bak gördün diyelim ki bu konuyu, 'ne saçma bir Konu'de geç. Küfür etmene gerek var mı? Sırf bu konuyu açtığım için her türlü küfrü hak etmiş mi oluyorum? Cidden sosyal, insan artığı dolmuş.

@bir2bir3bir4 efendim siz adamı haklı mı buldunuz cidden? Ne geri kafalısınız siz ya? Adam gelmiş sebepsizce etrafa küfür savuruyor, siz adamın mesajını beğeniyorsunuz. Instagram'ı olmadığı için mi beğendiniz yoksa? Mantık güzelmiş ya.

Instagram'ı olmayan insan geri kafalımı oluyor :) komiksiniz cidden sizinle tartışmaya ayırdığım zamana yazık.
 
Hocalarım, ben yeni bir diş macunu almak istiyorum. Öncekini 1 günde bitirdim ama acı geldi. Sonra midemde gaz yaptı. Bana yeni bir diş macunu lazım. Tadı güzel olsun, acıktıkça sıkıp sıkıp yiyeceğim. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu soruya cevap vermek intihar a teşebbüse yardım etmektir.
 
Instagram'ı olmayan insan geri kafalımı oluyor :) komiksiniz cidden sizinle tartışmaya ayırdığım zamana yazık.

Canım benim ben sizin cevabınız yüzünden size geri kafalı dedim. Instagram'ın konuyla bir alakası yok. Size söyledim bunu, kişisel algılayın yani. Tüm kinim, nefretim size. Genel konuşmuyorum yani. Bütün yazdıklarımı üstünüze alın, sadece size söylüyorum bunları. Burada Instagram'ın konuyla alakası olmadığını anlatmaya çalıştım. Bence doğru tespit. Yazdığımı bile anlayamıyorsanız ne diyeyim ki ben size. (Hepsini kişisel algılayın siz hitabını saygıdan yazıyorum yani sadece size oynuyorum)
 
İşte her klavye başına geçen mizah konusu açınca böyle oluyor.

Hocam biri toplama bilgisayar istiyordu, öneri falan vermesini istemişti bizden. Biri de 2 yıl sonra bilgisayar toplayıp onu almasını istemişti. Şu an aynı o kişisiniz gibi geldi de, neyse.
Çocuk macunları alın ben ekmeğe sürüp bir güzel yiyorum


Hocam bundan mı yiyorsunuz çocuk macunu olarak? Tadı güzel mi yiyorsanız? Ben de almayı düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı