Yiyecek Diş Macunu Önerisi

Hocam sensodyne dilimi uyuşturuyor, o yüzden pek sevmiyorum. Öneri için sağ olun.

Kişisel algılarsam da pek bir şey değişeceğini sanmıyorum diş macunu yiyen birisiyle tartışıyoruz sonuçta ne kadar zoruma gidebilirki laflarınız? Neyse olmayan hayatınızda başarılar dilerim.
 
Kişisel algılarsam da pek bir şey değişeceğini sanmıyorum diş macunu yiyen birisiyle tartışıyoruz sonuçta ne kadar zoruma gidebilirki laflarınız? Neyse olmayan hayatınızda başarılar dilerim.

Hocam iki cümlenize de tek bir yanıt vereceğim; burası mizah ve eğlence.

Madem ben konuyu mizah ve eğlenceye açtım, bunu gerçekte olduğu için mi açtım? Ya şunu kavrayamıyorum, bunun mizah amaçlı olduğunun neyini anlayamıyorsunuz? İnadına bütün gün bunun gibi şeyleri mizah ve eğlence kategorisinde açacağım. Ama sırf inadına.

Ya 2. cümlenizi de umarım kategorinin mizah olması nedeniyle yazdınız. Öyle bile olsa 'olmayan hayatınızda' sözü komik mi cidden. Yani hayatım olmasa diye düşünüyorum da. Hocam ahiretten falan yazdığımı mı düşünüyorsunuz? Hani bana melek diyorsanız teşekkür ederim ama değişik bir cevap olmuş.
 
DQ2onhkX4AAhQu5.jpg
 
Hocalarım, ben yeni bir diş macunu almak istiyorum. Öncekini 1 günde bitirdim ama acı geldi. Sonra midemde gaz yaptı. Bana yeni bir diş macunu lazım. Tadı güzel olsun, acıktıkça sıkıp sıkıp yiyeceğim. Önerilerinizi bekliyorum.
Siz kafayı yemişsiniz hocam,sizi Allah'a havale ediyorum.
 
Ya vallahi böyle yorumlar gördükçe gülesim geliyor. Ya bakın kategori mizah ve eğlence. Bak mizah ve eğlence. Mizah, eğlence. Bak şimdi;

Mizah: Bir gerçeği nükte, şaka ve takılmalarla süsleyip anlatan söz ya da yazı türü, gülmece. Mizah aynı zamanda hayatın güldürücü yönünü ortaya çıkaran ve insanı gülmeye sevk eden resim, karikatür, konuşma ve yazı sanatıdır.

Eğlence: 1. Eğlenme işi, sefahat: "Biz bu işe tuhaf bir merakla eğlence şeklinde başladık." -F. R. Atay. 2. Neşeli ve hoşça vakit geçirten şey veya kimse: "Karıma göre en güzel eğlence, kırda yayan gezmek, kırların havasından istifade etmektir." -Ö. Seyfettin.

Anladınız mı? Neyini ciddiye alıyorsunuz ya? Of yoruldum ve sıkıldım sorulara bakacağım, bu insanlara yanıt yazmak çok boş işler. Anlamıyorlar nasıl olsa.
 
Cidden bir insanın kişiliğini Instagram hesabı sahipliğine göre mi yargılıyorsun? Cidden yazık sana. Ya bak gördün diyelim ki bu konuyu, 'ne saçma bir Konu'de geç. Küfür etmene gerek var mı? Sırf bu konuyu açtığım için her türlü küfrü hak etmiş mi oluyorum? Cidden Sosyal, insan artığı dolmuş.

@bir2bir3bir4 Efendim siz adamı haklı mı buldunuz cidden? Ne geri kafalısınız siz ya? Adam gelmiş sebepsizce etrafa küfür savuruyor, siz adamın mesajını beğeniyorsunuz. Instagram'ı olmadığı için mi beğendiniz yoksa? Mantık güzelmiş ya.
Bana geri kafalı deyip diş macunu yiyen adamsın. Ayrıca küfür etmedi gördüğüm kadarıyla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı