YKS 100.000 İçin Gerekli Olan Net Nedir?

Konuları bilmediği ifade ettim :/ Bu yıl çıkan sorulara dokunamadım bile, şimdi nasıl çözeyim?

@biryelek
Tek bir seçenekle sınırlı kalma. Mesela benim söylediğim bana iyi geliyor sana iyi gelmeyebilir.

Piyasadaki hocaları iyice bir araştır ondan sonra karar ver.

Ders çalışacağın ortamda çok önemli. Düzenli bir ders çalışma ortamı oluşturmaya bak.

Öncelikle kendine program oluştur. Hergün sabahtan akşama ders çalışmana gerek yok. Zaten bu insanlık suçuna girer. Sabah 8 gibi kalkıp kahvaltı filan derken 9 - 9:30 gibi ders çalışmaya başlayıp düzenli olarak ara verirsen daha verimli olur. Sabah konu tekrarı yapıp öğleden sonra konu üzerine soru çözümü yapabilirsin. O kısım sana bağlı. Nasıl rahat edeceksen öyle çalış. Kafanı boşaltabilecek aktiviteler ile uğraş. Sakin kafa ile konuları daha iyi anlarsın.
Bu yıl üniversiteye giremezsen kendini üzme. Bir yıl daha var. Daha iyisini yapabileceğini düşünüyorsan mezuna kal derim.

Meyfi bey sizden bir cevap isteyeceğim özelden nasıl atılır bilemedim ama konu aynı konu ben de 100 bin istiyorum bunu geçtim çalışma düzeni oturtamadım motivasyonu da etkiliyor tabii siz tavsiyelere uydunuz mu şu an nasıl konularınız çalışma düzeniz merak ediyorum belki bir tavsiyeniz olabilir benim için teşekkürler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…