YKS 11-12. sınıf çalışma süreci nasıl olmalı?

weexc89

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben şu anda 11. sınıf öğrencisiyim ve derslerim ortalama ilerliyor yani konularım tam oturmadı eksiklerim var 9 10'um bomboş berbat geçti bu sene daha iyiyim. Okul değiştirdikten sonra da tabii düzelmesi oldu, yazın TYT'ye başlamayı düşünüyorum ama kafam karışık nasıl yapacağım hakkında çünkü 11 matematiği de bende eksik bunları öğrenmeden de 12 matematiğinin oturacağını sanmıyorum şu an ilk 12 temel konulara çalışıyorum ve bir yandan da 3D TYT kampından ilerliyorum bu süreçte yazın 11 matematiğini ve geri kalan 11 dersleri konusunda nasıl ilerlemeliyim? 12'de de okul dersleriyle bir yandan OBP yüksek tutmaya çalışarak nasıl bir program yol izleyeceğim bilmiyorum :(( hedefim İTÜ mimarlık 38k civarıyla kapatmış en son her sene biraz daha düşmüş. (Türkçe bölümü)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben şu anda 11. sınıf öğrencisiyim ve derslerim ortalama ilerliyor yani konularım tam oturmadı eksiklerim var 9 10'um bomboş berbat geçti bu sene daha iyiyim. Okul değiştirdikten sonra da tabii düzelmesi oldu, yazın TYT'ye başlamayı düşünüyorum ama kafam karışık nasıl yapacağım hakkında çünkü 11 matematiği de bende eksik bunları öğrenmeden de 12 matematiğinin oturacağını sanmıyorum şu an ilk 12 temel konulara çalışıyorum ve bir yandan da 3D TYT kampından ilerliyorum bu süreçte yazın 11 matematiğini ve geri kalan 11 dersleri konusunda nasıl ilerlemeliyim? 12'de de okul dersleriyle bir yandan OBP yüksek tutmaya çalışarak nasıl bir program yol izleyeceğim bilmiyorum :(( hedefim İTÜ mimarlık 38k civarıyla kapatmış en son her sene biraz daha düşmüş. (Türkçe bölümü)

Zaten 11 mat konuları o sene öğrenilmiyor merak etme şimdilik TYT'ye odaklan

Kusura bakma 9. sınıfım ama en doğrusu eksiklerini kapatman olacak ve bir öğretmeninden koçluk isteyebilirsin. Hatta eksiklerinin olduğunu koçuna söylersen o sana bir plan program hazırlar.

Kusura bakma 9. sınıfım ama en doğrusu eksiklerini kapatman olacak ve bir öğretmeninden koçluk isteyebilirsin. Hatta eksiklerinin olduğunu koçuna söylersen o sana bir plan program hazırlar.
Koçluğu 12 başında planlıyorum fiyatlar ortada maalesef,dershaneyi de 12de ilerleteceğimi düşünemiyorum okul dönüşü dershaneden sonra evde çalışma sürem çok az olur muhtemelen bireysel alanım kalmıyor mezunluk olmadığı sürece dershane tercih etmeyi planlamıyorum koçluk kesinlikle daha uygun

Koçluğu 12 başında planlıyorum fiyatlar ortada maalesef, dershaneyi de 12'de ilerleteceğimi düşünemiyorum okul dönüşü dershaneden sonra evde çalışma sürem çok az olur muhtemelen bireysel alanım kalmıyor mezunluk olmadığı sürece dershane tercih etmeyi planlamıyorum koçluk kesinlikle daha uygun.

Benim dershanede şöyle bir özellik vardı: Sadece etütlerine ve denemelerine katılabiliyordun yani derslere girmiyordun. Sizin orada böyle bir şey var mı? Varsa bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Denemeye veya etüte ihtiyaç duyarım diyor musun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı