YKS 130.000 sıralama ile mezuna mı kalınmalı yoksa tercih mi yapmalı?

Dostum cevapları okuyamadım ilk sorudan yola çıkarsam ilk yılınsa ve yeteri kadar çalışmadığını düşünüyorsan ailen de destekliyorsa kesinlikle öneririm mezuna kalmanı. Ama gerçekten iyi çalıştıysan ve olmadıysa bir kere daha denemenin bence bir anlamı yok yanlış anlama beni. Ayrıca kesinlikle ileride istemediğin bir yerde olmaktan çok daha iyidir hayata bir yıl geç başlamak. Kısacası bir şeylerin değişeceğini düşünüyorsan daha iyi çalışıp daha iyi sonuç alacağına inancın varsa mezuna kalmak çok mantıklı bir şey.

Hocam, aileden çok desteğim yok ve bir yıl daha bu çalışma stresine hem dayanabilir miyim hem de girmek ister miyim bu konuda çekingenim. Bir yanım çalış diyor diğer yanım makine mühendisliği yaz yüksek lisans ile yurt dışı dene diyor.

Merhaba @Zorbey1998. Öncelikle sonucunuz fena değil, hayırlı olsun. Sayısal 130.000 sıralama ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (İngilizce) Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği, ve Atatürk Üniversitesi Yazılım Mühendisliği gibi alternatifler gelebilirmiş. Tercih yaptınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı