YKS 2 ay kala ne yapılabilir?

0 şu an neredeyse hiç bilmiyorum ama sözel derslerde hızlı bir şekilde akılda kalıcı çalışabilirim diye düşünüyorum tek sıkıntım matematik falan.
AYT'de bol bol ezber yaparak biraz da genel kültürünle 50-60 arası yaparsın sözel olduğu için. Geriye TYT kalıyor. Onu da 60'a yaklaştırmaya çalış. Rahat istediğin bölümü yazarsın sözeldeki.
 
Ben AYT'ye daha bu şubatta başladım ve şu anda AYT matematikte 20 netleri geçmeye başladım o yüzden her türlü yetişir yani en azından AYT yetişir fakat TYT içinde 0'dan başlayacaksan çok ama çok yoğun bir program yapman lazım.

Hocam merhaba başladığınızda kaç netteydiniz. Bende 1 2 hafta sonra o seviyeye geleceğim. Hangi konulara çalıştınız? AYT fende ne durumdasınız sayısalsanız?
 
Çok geç kalınmış olabilir evet fakat aralıksız bir şekilde çalışabilirsem yapılabilir diye düşünüyorum.
Agırlık vermem konular ve dersler konusunda yardım edebilecek birileri var mı? Fakat her ders için en baştan başlamam gerekli akılda kalıcı olması için 0'dan başlamalıyım. Aralıksız bir şekilde çalışmayı düşünüyorum. Ne yapabilirim? Hangi kanallardan izlemeliyim? Nasıl bir program yapmalıyım?

Yanlış bakıyorsunuz galiba. 1 yıl 2 ayınız var. 2024 YKS'yi unutun. 2025'e bakın. O soruları Eylül'de soracaktınız.
 

Geri
Yukarı