Ek bir dil öğrendiniz mi? Sadece İngilizce mi biliyorsunuz?@183206, Ankara Üniversitesi İngiliz dili ve Edebiyatı bitirdim. Teşekkür ederim.
Muhtalıp taraflarında yeni açılan yer miydi orası değerli üstadım?![]()
Hocam ben Alman dili ve edebiyatı kazandım. Bunun yanında İngilizce de öğretiyorlardır okulda.@183206, Ek dil olarak Almanca biliyorum. KPSS'den atanamadım, özel ders veriyorum, tercüme işleriyle uğraşıyorum. Bir kurumda sınava yönelik öğrenci hazırlıyorum. YDT-YDS-YÖK Dil'e yönelik.
@183206, Ek dil olarak Almanca biliyorum. KPSS'den atanamadım, özel ders veriyorum, tercüme işleriyle uğraşıyorum. Bir kurumda sınava yönelik öğrenci hazırlıyorum. YDT-YDS-YÖK Dil'e yönelik.
Tabii hocam. Bir de devlette hiyerarşi çok kötü maalesef. Torpille atananlar vs de cabası.@99593, bence de. Devlette çalışsaydım yok her gün sakal keseceksin, düzenli giyineceksin falan. Bu işler bana ters, ben özgür adamım. Kısıtlamalara gelemem.
Maşallah hocam. Başarılarınızın devamını dilerim. Darısı başımıza@183206, Ek dil olarak Almanca biliyorum. KPSS'den atanamadım, özel ders veriyorum, tercüme işleriyle uğraşıyorum. Bir kurumda sınava yönelik öğrenci hazırlıyorum. YDT-YDS-YÖK Dil'e yönelik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.