YKS 2022 Öğrencilerinin Pişman Olduğu Konular Nedir?

ekstremum nokta

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2019
Mesajlar
622
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu sene YKS'ye giren arkadaşlar, pişman olduğunuz, keşke yapmasaydım dediğiniz şeyleri yazar mısınız? YKS 2023 tayfaya yardimci olur belki.

Dipnot: Çalışmak dışında.
 
Boş kaynaklar çözme. Bir konuyu bitirdikten sonra önce çıkmış soruları çöz. Cozebiliyorsan sıkıntı yok, sonrasında bir soru bankasından temizle. Baktın muallakta o zaman birkaç kaynaktan git. Ama kesinlikle aptal kaynaklar çözme, en zoru 345 veya bilgi sarmal olsun öyle deyim. Biyolojide senin biyolojin, matematikte ise mert Hoca'dan kesinlikle faydalan. Sadece onlarla sınavın içinden geçersin. Ben mert hocayı dinleyerek AYT matta 0'dan 20 nete çıktım. Ekstra da adamakıllı soru bankası da çözmedim. Sen hem dinle hem de bir sb çöz.

Bilip bilmeden konuşan tenekelere de aldırış etme. Yok şu kadar kitap çöz, şunu yap falan, sakın. Kendine eziyet edersin. Ben, ÖSYM'yi çok iyi analiz ettim ve hep de yüzeysel çalıştım hedeflerim doğrultusunda. Yetti mi, fazlasıyla:)(inşallah sonuçlar beklediğim gibi gelirse)
Yani demem o ki, çok fazla kasmayın, eğer amacınız ilk 50k ise biraz daha vitesli olacaksınız.
Ve branş denemeleri kesinlikle çözün. En az branş branş 5 net fark ettirir. Matematikte çok daha fazla. Dediğim gibi, soru bankası birden fazla cozmeyin; düzgün bir kaynak ve sonrası deneme.
Başarılar...
 
Ben bir öğretmen olarak öğrencilerin pişmanlığını söyleyeyim, eşit ağırlık ve dil öğrencileri matematiğe yeterince önem göstermediği için pişman. Bazı öğrenciler de çok denemeden ziyade çok kitap çözdüğü için pişman. Az kitap, çok deneme kısacası.
 
Bilemiyorum ama birçok insanın hatası genelde forumlarda öneri tavsiye falan toplamaktır, net. Buradaki adamın dediği sende nasıl tutsun? Ve yani yarısı zırva şurada yazılanların. Ben geçen sene tıp kazandım sıralamam 10 kusürdü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı