YKS 2022 sıralamalar ve zorluk nasıl olur?

Yer
İstanbul
Öncelikle 7 ay boyunca Türkçe ve sosyal kastırdım. Matematik TYT 5-6 AYT 1-2 geliyor EA'dan ilk 300k girmek hedefim ve net hesaplarken giriliyor. TYT 40 AYT kısmında edebiyatım 20-24 net arası, tarih 5-6, coğrafya 4-5 geliyor. Son 5 senenin sorularını çözdüm YKS sosyal-1 hep 30 üstü geldi ve hedefim tuttu. Bu sene zorluk olarak kastırırlar mı? Ve sıralamalar nasıl olur bu netleri yaparsam 2018-19-20'de 260-300k içine girilmiş hep. Bende aynısı yaparsam beni 500 binlere sallamaz değil mi üç aşağı beş yukarı aynı atar diye düşünüyorum.

Meslek Lisesi stajım yüzünden bu sene adam akıllı sözele çalışamadım. Ezber yapmayı çok severim ama staj ile okulu bir arada götüremedim.

Zorluk muhtemelen 2021'den daha zor olacak.

Daha gerçekleşmemiş bir sınav hakkında yorumda bulunmak ileride hayal kırıklığına sebep olabilir. Benim şahsi düşüncem şu: Bu sene en zor sınavı yapacaklar. En azından TYT'nin çok zor olacağından eminim. AYT zaten geçen sene o kadar zordu ki üzerine daha ne koyabilirler bilmiyorum. Seneye ise sistem değişir muhtemelen. Öğretmenlerin dilinde büyük söylentiler var ama o bunun konusu değil.

Daha gerçekleşmemiş bir sınav hakkında yorumda bulunmak ileride hayal kırıklığına sebep olabilir. Benim şahsi düşüncem şu: Bu sene en zor sınavı yapacaklar. En azından TYT'nin çok zor olacağından eminim. AYT zaten geçen sene o kadar zordu ki üzerine daha ne koyabilirler bilmiyorum. Seneye ise sistem değişir muhtemelen. Öğretmenlerin dilinde büyük söylentiler var ama o bunun konusu değil.
Anladım peki edebiyat kısmını dahada zorlarlarmı geçen seneye göre sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı