YKS 2023 sınavında ilk 100.000'e girebilir miyim?

İlk 100bin e girmek çok zor değil. Çok rahat yapabilirsin bence. 7000. olarak söylüyorum.

AYT yok hocam o açıdan sıkıntı yaşıyorum yoksa TYT denemelerinde falan hep en üst sıralardayım dershanede.

40-50 arası da yetiyor hocam 120k altında bir sıralamam olsun yetiyor.

Başladım zaten hocam telefon falan ne varsa bıraktım tuşluya geçtim teşekkür ederim önerilerin için.

Hocam 1 ay içinde 50-60 imkansız. Ama 35-40 olur bence. Özellikle matematik çalışırsanız daha iyi olabilir TYT kısmında da netiniz artar. Bu sene zaten 2. dönem konuları yok bu durum size büyük bir artı. Trigonometriden her yıl 4-5 soru geliyor, bu sene türev ve integral olmadığı için 7'yi bulur bence çünkü pandemi zamanı da öyle olmuştu. Bol bol trigonometri çalışın bence. Permütasyon-kombinasyon gibi kolay konulardan da çokça soru çözün, basit konulardan da soru kaçırmayın onlardan da 2'şerden 4 soru gelebilir bu sene. Biyoloji bol bol okuma gerekli. Soruların geldiği yerler neredeyse hep aynı belli konuların belirli kısımları. Elimde bunun için çok güzel bi kitap var bana özelden yazarsanız gönderebilirim kargo ile. İçerisinde çıkmış sorular vs de mevcut. İyi çalışmalar

35-40 a da 170-180k civari geliyor di mi ?
Benim de ayt netlerim şu an 10 civarı acaba 40 lara cikabilir miyim

35-40'a da 170-180k civari geliyor değil mi?
Benim de AYT netlerim şu an 10 civarı acaba 40'lara cikabilir miyim?

Çıkarsın bence hocam eğer matematik temel eksiğin falan yoksa. Ayrıca 40 net civarı yaparsan 110k-100k arası bir şey geliyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…