YKS 2023 sınavında ilk 100.000'e girebilir miyim?

İlk 100bin e girmek çok zor değil. Çok rahat yapabilirsin bence. 7000. olarak söylüyorum.

AYT yok hocam o açıdan sıkıntı yaşıyorum yoksa TYT denemelerinde falan hep en üst sıralardayım dershanede.

🐼Sana da selam arkadaşım,
Çok emek vermen gerekiyor gece gündüz çalışman gerekiyor😬 konularını bitirip soru çözsen netlerin 30-40 arası bir şey olur ama⚠️⚠️⚠️ sen 50- 60 istiyorsan konuların bittikten sonra yani en az 10 gün içinde bol soru+ deneme çözmeni tavsiye ediyorum. 🐞

40-50 arası da yetiyor hocam 120k altında bir sıralamam olsun yetiyor.

Buradaki insanların yazdıklarına kulak asmayıp yapman gerekeni değil, yapabileceğinin en iyisini yap. Kimse kimsenin derdi için iyi bir analiz ve çıkarıma kalkmaz. Lütfen zamanını burada harcama, teknolojiden kendini uzaklaştır, bütün gününü planla (bir deftere vs. bütün gününü saati saatine yaz.). Hele ki eğer son söylediğimi yaparsan tembelliğe kapılmadan direkt olarak serbest olduğun ve çalışman gereken zaman dilimini göreceksin. Hayatında başarılar. Öneriye açık olman güzel ama şimdi başla.

Başladım zaten hocam telefon falan ne varsa bıraktım tuşluya geçtim teşekkür ederim önerilerin için.

Hocam 1 ay içinde 50-60 imkansız. Ama 35-40 olur bence. Özellikle matematik çalışırsanız daha iyi olabilir TYT kısmında da netiniz artar. Bu sene zaten 2. dönem konuları yok bu durum size büyük bir artı. Trigonometriden her yıl 4-5 soru geliyor, bu sene türev ve integral olmadığı için 7'yi bulur bence çünkü pandemi zamanı da öyle olmuştu. Bol bol trigonometri çalışın bence. Permütasyon-kombinasyon gibi kolay konulardan da çokça soru çözün, basit konulardan da soru kaçırmayın onlardan da 2'şerden 4 soru gelebilir bu sene. Biyoloji bol bol okuma gerekli. Soruların geldiği yerler neredeyse hep aynı belli konuların belirli kısımları. Elimde bunun için çok güzel bi kitap var bana özelden yazarsanız gönderebilirim kargo ile. İçerisinde çıkmış sorular vs de mevcut. İyi çalışmalar

Hocam 1 ay içinde 50-60 imkansız. Ama 35-40 olur bence. Özellikle matematik çalışırsanız daha iyi olabilir TYT kısmında da netiniz artar. Bu sene zaten 2. dönem konuları yok bu durum size büyük bir artı. Trigonometriden her yıl 4-5 soru geliyor, bu sene türev ve integral olmadığı için 7'yi bulur bence çünkü pandemi zamanı da öyle olmuştu. Bol bol trigonometri çalışın bence. Permütasyon-kombinasyon gibi kolay konulardan da çokça soru çözün, basit konulardan da soru kaçırmayın onlardan da 2'şerden 4 soru gelebilir bu sene. Biyoloji bol bol okuma gerekli. Soruların geldiği yerler neredeyse hep aynı belli konuların belirli kısımları. Elimde bunun için çok güzel bi kitap var bana özelden yazarsanız gönderebilirim kargo ile. İçerisinde çıkmış sorular vs de mevcut. İyi çalışmalar
35-40 a da 170-180k civari geliyor di mi ?
Benim de ayt netlerim şu an 10 civarı acaba 40 lara cikabilir miyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı