YKS 2023'e çalışmaya yeni başlayacağım

Eşit ağırlık için bilmiyorum ama 1 ayda temeli olmadan tıp kazanan bir sayısal arkadaşım vardı. Sana tavsiyem kafanı hiç bunlarla yorma. Güzelce bir plan yap. Konuları bitir. 1 ay ne telefonuna bak, ne uyku uyu. Tuvalette bile, abartısız, soruları incele veya ezber yap. İnsanlar sadece hevesini kırar. Emin ol ki istersen her şeyi başarabilirsin.
İmkansız 1 ayda tıp. Dalga geçiyorsun galiba.

İmkansız 1 ayda tıp. Dalga geçiyorsun galiba.
İmkânsız olduğuna inanıyorsun sadece. Konuları hızlıca bitirdi ve gerçekten sabah akşam uyumayarak kazandı çünkü kazanmak zorundaydı. Ona bunu nasıl yaptığını sorduğumda da bana "Kazanabilir miyim diye sormaktan ziyade kazanmak zorundayım mentalitesine büründüm." demişti. Sana da bunu tavsiye ediyorum. Aslında YKS gerçekten zor bir sınav değil. Peki sen 1 ayda ne fedakârlık yapabilirsin? Şu anda buna cevap yazmak yerine bile gerçekten bir video izleyebilirsin. Koş ve mesleğini kazan!

İmkânsız olduğuna inanıyorsun sadece. Konuları hızlıca bitirdi ve gerçekten sabah akşam uyumayarak kazandı çünkü kazanmak zorundaydı. Ona bunu nasıl yaptığını sorduğumda da bana "Kazanabilir miyim diye sormaktan ziyade kazanmak zorundayım mentalitesine büründüm." demişti. Sana da bunu tavsiye ediyorum. Aslında YKS gerçekten zor bir sınav değil. Peki sen 1 ayda ne fedakârlık yapabilirsin? Şu anda buna cevap yazmak yerine bile gerçekten bir video izleyebilirsin. Koş ve mesleğini kazan!
Sınav bitti hocam. 2 ay oldu sınava gireli. 😂

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı