Dostum öncelikle merhaba. 2 yıl boyunca Raunt kullanmış biri olarak sana şunaları söylemek istiyorum. 11. sınıfta matematiğim sıfırken Raunttaki matematik hocası sayesinde matematiği sevdim. Ve şu an 33-35 net arasında matematik neti yapabiliyorum. Ama bu süreçte benim yaptığım büyük bir hata vardı o konuda seni uyarmak istiyorum.
Raunt'un gönderdiği kaynak kitaplar gerçekten güzel. Ama ben tek bir kaynak kitabı üzerinden çalışmıştım ve bu beni olsumsuz etkiledi. Senin elinde farklı kaynak kitapları varmış. Bu güzel ama matematiği yapamayan birisi için Apotemi oldukça zor bir kaynak. O nedenle Acil çok daha doğru bir seçim olacaktır. Ama acil yerine ben 3-4-5 ve 3D öneririm.
TYT ve AYT'yi mümkün mertebe bir arada götür.Konularda temelin olmadığı için anlayamıyormuşsun. Olabilir. Bu gibi durumlarda temeline dönük çalışmalar yapabilirsin ama temelim zayıf diye ayt'yi bırakırsan toparlaman çok güç olur.
Konu anlatım kısmında Raunt'tan yararlandığını düşünüyorum. Matematik için Raunt biçilmiş kaftandır ama ben edebiyat ve türkçe için Rüştü Hoca kullanıyordum. Açıkçası benim çok işimi gördü.
Türkçe için her gün paragraf çözmelisin.
TYT matematiğin bel kemiği problemlerdir. O nedenle Bilgi Sarmal ve/veya Acil'in problemler kitabı senin için çok yararlı olacaktır. Söz ettiğim kitaplar üzerinden her gün problem çözmelisin.
Raunt deneme sınavalrına katıl mutlaka. Ben önce tabletten çözüyordum fakat bu pek verimli olmuyordu. O nedenle denemeyi A4 kağıdında çözmelisin.
Hedefine sıkı sıkıya bağlı olduğun sürece istediğin başarıyı elde edeceğini göreceksin.
Özellikle coğrafya tarih ve debiyat gerçekten çok sıkıcıydı. Ben en çok matematikten keyif alıyordum
Coğrafya için önerebileceğim bir kanal maalesef yok
Tarih için Onur Gece gayet iyidir.