YKS 2024 için tavsiye verir misiniz?

John cakir

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben daha çalışmaya başlamadım fakat başlayıp TYT'den 300 civarı bir puan almak istiyorum. Bir yandan işte çalışıyorum tam zamanlı bir işte vardıyalı. Sizce yetiştirebilir miyim ve bana yardımcı olur musunuz? Sizce TYT'ye başlarken hangi konulara başlamalıyım ve matematik konusunda maalesef kötüyüm. Sıfır yani bana önereceğiniz hocalar olursa sevinirim. Günde en az 4-5 saat ders çalışabilirim. Tavsiyelerinizi ve hoca önerilerinizi bekliyorum başlamak istiyorum kasım'ın başında. Teşekkür ederim şimdiden.

YouTube'dan TYT bitirme kampları oluyor o hocaların kitaplarını al ve videolardan kampı takip et en basitinden çalışmaya böyle başlarsın temeli attıktan sonra biraz pekistirmek icin soru bankasi cozersen rahat gelir istedigin siralama.

0 mat için bıyıklı matın kampını bitir ardından istersen onunla TYT mat devam et veya mert hoca hangisini istersen TYT sos için konu özetleri çoğu zaman yeterli geliyor onlardan not alarak deneme çözerek ilerleyebilirsin TYT fen için ise fizikte VIP fizik ile biyolojide betül hoca veya dr biyoloji ile ilerleyebilirsin kimya içinde görkem şahin olabilir.

YouTube'dan TYT bitirme kampları oluyor o hocaların kitaplarını al ve videolardan kampı takip et en basitinden çalışmaya böyle başlarsın temeli attıktan sonra biraz pekistirmek icin soru bankasi cozersen rahat gelir istedigin siralama.
reis msüye yetiştirebilir miyim sence ?

0 mat için bıyıklı matın kampını bitir ardından istersen onunla TYT mat devam et veya mert hoca hangisini istersen TYT sos için konu özetleri çoğu zaman yeterli geliyor onlardan not alarak deneme çözerek ilerleyebilirsin TYT fen için ise fizikte VIP fizik ile biyolojide betül hoca veya dr biyoloji ile ilerleyebilirsin kimya içinde görkem şahin olabilir.

Anladım hocam teşekkür ederim sence MSÜ'ye yetiştirebilir miyim ve ders programını sizce nasıl ayarlayabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı