Netlerin ne durumda daha önce hiç girdinmi bir denemeye ? Bunlar önemli Hangi konuda eksiğin var ise ona çalışman lazım az bir süre kaldı ama yapıcak bir şey yok hiç çalışmamaktD
Denemeye girmedim, ders çalışmayı bilmiyorum ve bu sene amacım normal bir not almak tercih yapmayacağımNetlerin ne durumda daha önce hiç girdinmi bir denemeye ? Bunlar önemli Hangi konuda eksiğin var ise ona çalışman lazım az bir süre kaldı ama yapıcak bir şey yok hiç çalışmamaktan iyidir.
Yetiştirebilir misin sorusu tamamen hedefine ve isteğine bağlı. Yüksek bir sıralama biraz hayal açıkçası hiçbir şey bilmiyor durumda iken çalışmaya başlamak ile ve 110 gün kalmışken.
Haklısınız ama bir hedef seçmek benim içim çok zor o yüzden amacım yapabildiğimin en iyisini yapıp seçim yapmak.Kimse yazmamış fakat, hedefiniz yok sanırım. Bence bir hedef belirleyin çalışmak icin motivasyonuz olur. Oan göre bizde size program veya yol haritası önerelim. Mesela siz sayısal bir bölüm istersiniz, biz ise sayısal adına herhangi bir test kitabı önermemiş oluruz. O yüzden yanlış bilgi vermemek adına siz daha fazla bilgi verin yardımcı olalım. Ama TYT konusunda sınava kadar 0 dan 60-70 netlere çıkabilmek mümkün.
Yukarıda da belirttiğim gibi, bu sene bir düzen oluşturup sınava çalışacağım. Bu nedenle, bu yıl tercih yapmayacağım ve insani çalışma saatleri içerisinde hazırlanacağımYetişebilirsin ama normal bir şekilde çalışarak değil ciddi anlamda oturup 10 12 saat en az çalışırsan 100k bile gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.