tekaonline
Picopat
Arkadaşlar selam, YKS 2026'da derece yapmak için sizce kaç ay çalışmak gerekir günlük kaç saat mesela?
Eğer hedefin yüksekse hemen kitaplarını alıp başla çünkü zaman su gibi akacak nasıl geçti anlayamayacaksın. Yine en baştan başlayarak güzel bir net yapabilirsin.Pazartesi başlayacağım 2025 de girdim güzel net geleceğine inanıyorum ama yine de mezuna kalacağım daha üst bölümler için.
Baya yüksek sayısal 10k 20k yete.rEğer hedefin yüksekse hemen kitaplarını alıp başla çünkü zaman su gibi akacak nasıl geçti anlayamayacaksın. Yine en baştan başlayarak güzel bir net yapabilirsin.
O zaman vakit kaybetmeden başla, dediğin sıralamalar gerçekten çok zor. 1 yılda yapılabilir eğer düzenli ve verimli çalışırsan.Baya yüksek sayısal 10k 20k yete.r
Bu sene 40-45k bekliyorum belki 30k bile gelebilir emin değilim ama uğraşacağımO zaman vakit kaybetmeden başla, dediğin sıralamalar gerçekten çok zor. 1 yılda yapılabilir eğer düzenli ve verimli çalışırsan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.