YKS 2025 için ders çalışma önerisi

storm51

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şu an 11. sınıfım eşit ağırlığım yazılılarım bitti. Yine teşekkür'le kapattım dönemi. Artık 12. sınıf oldum yani YKS 2025 öğrencisiyim şimdi şöyle bir durum var. Ben okulda yaptığımız dandik TYT denemelerinde 40 soruda matematikten 5-7 türkçeden 20-25. coğrafya Full, tarih Full, din Full, fen derslerinden ise fizik kimya biyoloji karışık 1-2 net yapıyorum. AYT denemesi 2 kez olduk onu hatırlamıyorum. Neyse önemli olan TYT bu sonuçları nasıl yükselteceğim? Ben 12 ay içerisinde ne zaman çalışmaya başlayayım? Aslında yazın 3 ay bir işte çalışacaktım ama sizlerin de bir fikrini alayım dedim. Türkçeyi 30-35'e çıkarabilirim ama matematik için hiçbir fikrim yok. Fen derslerim zaten berbat.

Eğer maddiyat sorunun pek yoksa yazın çalışma. Sonuçta sınav önemli. Yazın Matematiğe iyi çalış. EA da sadece matematik yapmak bile aşırı öne atıyor seni. Ne zaman çalışmaya başlamalıyım sorusunun cevabı hemen yarın. Emin ol başlamazsan daha sonra pişman olursun.

Hocam eşit ağırlık olmak istediğinize emin misiniz, sözele daha yatkın gibi duruyorsunuz.
Eşit Ağırlıkta fen dersleri yok zaten ve ayt matematik görüyoruz bu yazdıklarım tyt netleri ayt matematiğim iyi tyt de sorun yaşıyorum ayrıca okulumuzda sözel bölüm açmadılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı