YKS 2025'te ne olur?

Sizlerden fikir almak için açtım, çünkü aklıma bir şey takıldı. YKS eğer bir sene zor olduysa ondan sonraki sene çok daha kolay oluyor diye biliyorum. Örneğin 2021'de zor sormuşlardı ve 22'de ona kıyasla çok daha kolaydı. 2024'te zor bir sınavdı 2025 kolay mı olacak? Ama 2025'te çok fazla kişi sınava girecek 2024'te mezuna bırakanlar vb. çok fazla kişi gireceğinden eğer sınav kolay olursa yığılma olacak. ÖSYM bir şaşırtma yapıp yığılmadan dolayı 2 sene zor sorabilir mi sizce? İşin özeti; eğer sınav kolay olursa yığılma olacaktır, eğer zor olursa 2 kere üst üste zor yapmış olacaklar ve bu durumlardan dolayı sınavın zor veya kolay olacağını kestirmek çok zor. Sizce bu durumda neler olur?

Bu sene bence ortalama olacak kesin değil ama ne zor ne kolay bilgi gerektiren sorularda olacak kolay sorularda belki ayarı yakalayabilirler.

Antremanlarla matematik 1 - 28 Harflik alfabenin hepsini ezberledim. şimdi siz düşünün.
1748550090132.png

Bunu saka olarak yazdin diye sonuna kadar okudum. Gercekten de inanarak mi yazdin bunlari? Dogru 1 laf yokta cunku.

İnanarak değil, tahmini sordum. ÖSYM güncel olaylara gayet de yer veriyor ki bence bayağı etkiliyor eğer sınava girecekse imamoğlu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanarak değil tahmini sordum ÖSYM güncel olaylara gayet de yer veriyor ki bence bayağı etkiliyor eğer sınava girecekse imamoğlu.

İmamoğlunu bilmemde ÖSYM diğer ülkelerin savaşından dolayı ne zaman sınav hafifletmiş? Ülkede olan depremle diğer konuları bağdaştırmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı