Tamamdır hocam size çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldunuz.![]()
Ne demek hocam rica ederim. Ne zaman sınav konusunda yardıma ihtiyacınız olursa konu açıp beni etiketleyebilirsiniz
Tamamdır hocam size çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldunuz.![]()
Tamamdır hocam,tekrar çok teşekkür ederim.Ne demek hocam rica ederim. Ne zaman sınav konusunda yardıma ihtiyacınız olursa konu açıp beni etiketleyebilirsiniz![]()
Ne demek hocam rica ederim. Ne zaman sınav konusunda yardıma ihtiyacınız olursa konu açıp beni etiketleyebilirsiniz![]()
Hocam hocam bir de evde 345 yayınından fen dersinin üçündende soru bankası var bunlardan sonramı onlara geçeyim.
Anladım hocam çok teşekkürleer kendinize iyi bakın.TYT için birden fazla kaynak çözülmesi gerektiğini düşünmüyorum ama vaktiniz olacağını düşünüyorsanız onları da çözebilirsiniz bunlardan sonra.
Rica ederim hocam sizde kendinize iyi bakın.Anladım hocam çok teşekkürleer kendinize iyi bakın.![]()
Rica ederim hocam sizde kendinize iyi bakın.
Hocam,
![]()
Acil Yayınları TYT Matematiğin İlacı Soru Bankası,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi,
Acil Yayınları TYT Matematiğin İlacı Soru Bankası,Acil Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesiwww.kitapisler.com
![]()
Acil Yayınları TYT Matematik KURS Soru Bankası,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi,
Acil Yayınları TYT Matematik KURS Soru Bankası,Acil Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesiwww.kitapisler.com
Acil TYT matematik için bu 2 soru bankasını buldum. Hangisi alınır? Daha yeni hangisi bilmiyorum.![]()
Tamamdır.Düz Acil TYT Matematik ve Acil Matematiği İlacı olmak üzere iki kitabı var. İlaç serisi temelden alıyor ve size uygun, diğeri orta-zor bir kaynak başlangıçta ağır gelir. İlaç olanı alın.
Düz acil TYT matematik ve acil matematiği ilacı olmak üzere iki kitabı var. İlaç serisi temelden alıyor ve size uygun, diğeri orta-zor bir kaynak başlangıçta ağır gelir. İlaç olanı alın.
Hocam TYT fen sosyal ne zaman başlanmalı, AYT fen ne zaman başlanmalı, şu an matematik temelim yok rehber matematik 0'dan kitabını çözüyorum bundan sonra 345'in 2020 tarihli matematik TYT kitabı var onu çözsem sorun olur mu yoksa yeni bir kaynak mı almam lazım teşekkür ederım, elimde hız ve renk paragraf var bu kitabı çozuyorum bundan sonra ne çözmeliyim sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.