YKS 2026 için matematik kaynağı önerisi

Gireceğim deneme sonuçları açıklanınca matematik kaynaklarımı ona göre alacağım sağ olun hocam.

Tamamdır hocam, girdiğiniz yayınla birlikte söyleyin netlerinizi sonra yardımcı olurum.

Hocam sınav denemesine girdim matta 10 net yaptım sürem pek yetmedi 10 günde temel atma kitabıyla temelimi sağlamlaştırmayı düşünüyorum ilk temel kitabını bitirip sonra 345 çözüp 3D geçsem yeterli olur mu hocam.

Hocam sınav denemesine girdim matta 10 net yaptım sürem pek yetmedi 10 günde temel atma kitabıyla temelimi sağlamlaştırmayı düşünüyorum ilk temel kitabını bitirip sonra 345 çözüp 3D geçsem yeterli olur mu hocam.

10 günde temel atma kampı + Acil matematiğin ilacı kitabını alın. Bu iki kamp ve kitaptan ilk 12 konuyu yalayıp yutun. Sonrası problemler ve geometri. İlerlerseniz 345 gibi bir kitap alabilirsiniz. 3D sonlara bırakılmalı.

10 günde temel atma kampı + acil matematiğin ilacı kitabını alın. Bu iki kamp ve kitaptan ilk 12 konuyu yalayıp yutun. Sonrası problemler ve geometri. İlerlerseniz 345 gibi bir kitap alabilirsiniz. 3D sonlara bırakılmalı.

Hocam 3D ne zaman çözmeliyim zaman olarak hızlıca soru bankalarını bitirip branş denemelerine falan geçmek istiyorum TYT'de bir de Türkçe için paragraf harici kaynak alınır mı? Bilgi Sarmal var elimde bu bitince 0 risk düşünüyorum Türkçe netim 30 geldi denemede.

Hocam bir de sınava kadar yetişir mi konular TYT AYT çünkü 11 konularını son gün sınavlar için çalışarak geçirdim.

Hocam 3D ne zaman çözmeliyim zaman olarak hızlıca soru bankalarını bitirip branş denemelerine falan geçmek istiyorum TYT'de bir de Türkçe için paragraf harici kaynak alınır mı? Bilgi Sarmal var elimde bu bitince 0 risk düşünüyorum Türkçe netim 30 geldi denemede.

Denemeler için acele etmeyin. Şunu unutmayın, bitireceğiniz kaliteli bir soru bankası onlarca denemeye bedeldir. Bu sene onu tokat gibi tecrübe ettim.

3D, 345'ten sonra çözülebilecek bir kaynaktır. Yeni yıla bile sarkabilir yani. Branşlara da 345 gibi sağlam bir kaynak bitirdikten sonra çok istiyorsanız geçebilirsiniz.

TYT'de dil bilgisi kaynağı alsanız iyi olur. 3D dil bilgisi muhteşemdir.

Türkçe netiniz başlangıca göre mükemmel.

10 günde temel atma kampı + acil matematiğin ilacı kitabını alın. Bu iki kamp ve kitaptan ilk 12 konuyu yalayıp yutun. Sonrası problemler ve geometri. İlerlerseniz 345 gibi bir kitap alabilirsiniz. 3D sonlara bırakılmalı.

Evet 3D temel attıktan sonra direkt çözülecek bir kitap değil. 3D zordur.

Kesinlikle katılıyorum. 345 çözdükten sonra 3D'ye geçeyim dedim, saçlarım döküldü :D

345 çözdükten sonra Bilgi Sarmal çözülmeli bence. 3D kadar zor değil, 345 ile 3D'nin tam arasında. Bence 345 çözdükten sonra Bilgi Sarmal çözülmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı