Hocam yazma konusuna gelirsen bazı kişiler yazarak çalışır mesela ben öyleyim yazdığım zaman hiç unutmuyorum ve daha çok aklımda kalıyor. Ha eğer ki derseniz sadece okusam yeter evet notlar var alıp okuyabilirsiniz.Arkadaşlar selam ben YKS 26'ya hazırlanacağım ve hızlı başlamam lazım, nasıl başlamalıyım? Derece için çalışacağım, TYT-AYT notlarını tam olarak satılan kitaplar var mı? Yazmak istemiyorum, bu konuda bir yardım eder misiniz?
Hocam çok hızlı gitmeyin, temeli güzel atın ilk başta. TYT Mat'ı 345 mat ve soru çözüm videoları ile halledebilirsiniz bu tatilde.
Ben size TYT için kullandığım kanalları yazayım hemen:
Fizik->Kısa Bilim
Fizik konu anlatımı çok kısa olduğuna bakma, konu anlatımı sonrası uzun bir soru çözümü videosu var konuyu zaten soru çözerek geliştiriyorsun.
Mat -> mert hoca.
Biyoloji -> selin Hoca/Dr. biyoloji.
Kimya -> meschemy kimya (yanlış yazmış olabilirim)
Türkçe -> rüştü hoca.
Sosyal -> kafana göre.
Günlük problem ve paragraf çözersen dediklerimle beraber TYT'yi halledersin. (çok önemli.).
(Her ders için soru bankası almanı da öneririm).
(Notlar için ise herhangi bir kaynaktan alabilirsiniz. Ben el yazılı notlar oluyor onları öneriririm.)
Kolay gelsin. Tekrar söyleyeyim paragraf ve problem gerçekten çok önemli. Günlük bir rutin oluşturursan çok iyi olur. Daha çok zamanın var.Teşekkürler hocam![]()
Kolay gelsin. Tekrar söyleyeyim paragraf ve problem gerçekten çok önemli. Günlük bir rutin oluşturursan çok iyi olur. Daha çok zamanın var.
Peki hocam seneye yine aynı konular çıkar değil mi yani bu senenin notlarından alsam bir sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.