NebulaXX
Centipat
Daha fazla
Halihazırda açık öğretim lise öğrencisiyim ve seneye mezun olup sınava gireceğim fakat şöyle bir durumum var. İlkokul sonrası 5. sınıfta pandemi çıktığından ötürü 7. sınıfa kadar canlı ders gördüm fakat hiçbir şey öğrenmedim, 8. sınıfta ise okulların yüz yüze açılıp ama sağlık riskinden ötürü açık öğretime geçmem gerekti ve ortaokulu da hiçbir şey öğrenmeden geçtim. Şu anda açıköğretimde lise sınavlarına girip geçiyorum fakat sadece geçiyorum hiçbir derste temelim yok, kısacası ilkokuldan bir anda liseye geçip üniversite yolu almaya başladım. Bu süreçte de kendi mobilya imalathanemiz olduğundan ve orada da işlerin büyük kısmı bana kaldığından derslere pek ağırlık veremedim. Sayısal okuyup diş hekimliği hedefim var ve istediğim zaman günlük 10 saat sıkılmadan rahatça ders çalışabiliyorum. (belki de aylarca her gün bu şekilde yapmadığımdandır)
Ne şekilde ilerlemem konusunda pek bilgim yok ve koçlar ise pek öğrenci mentalinden anlamıyor, sadece al bu hafta bunları bitir deyip kenara çekiliyor, aynı zamanda yakınlarımdan sayısalda derece yapanlarda bu düşüncedeler. Bir koç tarafından değil de bu yoldan tam geçmiş birinden ne şekilde ilerlemem gerektiği hakkında bilgi almaya ihtiyacım var. Öncelik olarak neyden ve ne kadar süre ile başlamalıyım vb.
Şimdiden teşekkürler...
Ne şekilde ilerlemem konusunda pek bilgim yok ve koçlar ise pek öğrenci mentalinden anlamıyor, sadece al bu hafta bunları bitir deyip kenara çekiliyor, aynı zamanda yakınlarımdan sayısalda derece yapanlarda bu düşüncedeler. Bir koç tarafından değil de bu yoldan tam geçmiş birinden ne şekilde ilerlemem gerektiği hakkında bilgi almaya ihtiyacım var. Öncelik olarak neyden ve ne kadar süre ile başlamalıyım vb.
Şimdiden teşekkürler...