YKS 2026 için ne yapmak lazım?

Son düzenleme:
Tamam hocam, o da olmazsa merkeze teğet var.

@lastdarkwave nasıl oldu hocam? Anlayabildiniz mi?
Rehber ile biraz daha ilerleyebildim hocam. Normalde konuları hiç anlamıyordum ama şuan üçgenin yarısına geldim sayılır. Yeniden teşekkür ederim hocam.

TYT iyi seviylerde. Ne yap biliyor musun, gidip bir tane kaliteli TYT denemesi çöz, ama süre falan tutma. Çözebildiğin hepsini çöz, bir gününü ayır o denemeye. Sonra al kontrol et, tüm derslerden yanlış yaptığın konuları bir kağıda yaz. TYT adına o kağıttaki konuları çalış ve bol branş çöz. Şimdilik haftalık 2 Türkçe, 2 matematik, 1 fen, 1 sosyal yeterde artar. AYT çalışmalarına oldukça yoğunluk ver, eğer TYT'de gözle görülür derecede eksiklerin varsa kasım'a kadar TYT git ama yerinde olsam şimdiden AYT Matematik çalışmalarına başlarım.

Yerinde çok olmak isterdim, seneye 80-90 TYT ile başlamak ne moral verirdi ne motive ederdi beni :)

TYT iyi seviylerde. Ne yap biliyor musun, gidip bir tane kaliteli TYT denemesi çöz, ama süre falan tutma. Çözebildiğin hepsini çöz, bir gününü ayır o denemeye. Sonra al kontrol et, tüm derslerden yanlış yaptığın konuları bir kağıda yaz. TYT adına o kağıttaki konuları çalış ve bol branş çöz. Şimdilik haftalık 2 Türkçe, 2 matematik, 1 fen, 1 sosyal yeterde artar. AYT çalışmalarına oldukça yoğunluk ver, eğer TYT'de gözle görülür derecede eksiklerin varsa kasım'a kadar TYT git ama yerinde olsam şimdiden AYT Matematik çalışmalarına başlarım.

Yerinde çok olmak isterdim, seneye 80-90 TYT ile başlamak ne moral verirdi ne motive ederdi beni :)

Hocam derse başlayalı neredeyse 2-3 hafta olacak. Normale göre baya bir ilerleme katettim. Şuan bulunduğum konum ise
Matematik: Mutlak değer
Fizik: Hareket
Biyoloji: Hücre
Kimya: Kimyasal Türler konusuna kadar geldim. Şahsi fikrimce Eylül ayına kadar 100+ net çıkabilirim gibi duruyor. Soruları eskisine göre daha iyi anlayıp çözebiliyorum. Her ne kadar 80-90 TYT ile başlasam da bu 2. mezun senem oluyor hocam bir tık oradan moral bozuluyor.

Hocam derse başlayalı neredeyse 2-3 hafta olacak. Normale göre bayağı bir ilerleme katettim. Şu an bulunduğum konum ise
Matematik: Mutlak değer
Fizik: Hareket
Biyoloji: Hücre
Kimya: Kimyasal Türler konusuna kadar geldim. Şahsi fikrimce eylül ayına kadar 100+ net çıkabilirim gibi duruyor. Soruları eskisine göre daha iyi anlayıp çözebiliyorum. Her ne kadar 80-90 TYT ile başlasam da bu 2. mezun senem oluyor hocam bir tık oradan moral bozuluyor.

Ne kadar savaştığın değil, ne durumda olduğun önemli. Eğer 2. mezuna rağmen 60'larda takılsaydın o zaman üzülebilirdin ama iyi bir temelin var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı