YKS 2026 zor olur mu?

Merhaba, ben 12.sınıfa geçtim. YKS 2025 çok zormuş bizde de zor mu olur sizce?

Bunu bilemeyiz. Sınavı anonim hocalar hazırlıyor sınav merkezinde. Her sene zorluk seviyesi farklıdır hocam. Önceki senelerin ve bu senenin zorluğuna göre çalışın sınava.

hocam 2021 e kadar böyle acayip zor sınavlar geldiğini duymadım ama 2021 den sonra 2025 le 3.üncü zor sınav olucak bu, bundan sonra hep böyle zor sınavların sıklığının artacağını düşünüyorum ben, bende bu sene gecen sene zordu bu sene baya kolay olur ayt heralde dedim ama insanlara göre bu seneki aytde cok zormuş, bu saatten sonra tyt yi bile aşırı zorlayabilirler hocam siz hazırlıklı olun bence.

Merhaba, ben 12.sınıfa geçtim. YKS 2025 çok zormuş bizde de zor mu olur sizce?

Artık o tahminler bitti önceden gene 2 3 tahmin tutardı bu sene tahmini bırak onlarda naptıklarını tam anlayamadı acayip acayip sorular hazırlamışlar zorluk açısından değil ama soru tipi vb. olarak gelmiş en tuhaf sınav. İlk defa coğrafya da bu kadar tarih çözdüm uzun sorular gördüm. O kadar dünya haritaları ezberledik kömürleri madenleri her şeyi öğrendik bize geldi sordu Karsta hangi kültürel şey var inka medeniyeti neden orada yaşadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı