YKS 8 ayda say 50 bin yapılabilir mi?

• Konuyu başlatan tahyx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 2.340
Beğenmedim atan arkadaşlara sesleniyorum. Yapılmaz demedim çok zor dedim. Her gün 6-7 saat verimli ders çalışılabiliyorsa gerçekten helal olsun. Unutmayın arkadaşlar olay ne kadar süre çalıştığınız değil ne kadar verim aldığınız.

Yazın kitap okumaya başladım hem paragraf çözüp hem kitap okusam yararı olur mu yoksa kitaba hiç bulaşmayayım mı?
Yılbaşına kadar okumaya devam et, sonra sınava kadar bırak bence.

Beğenmedim atan arkadaşlara sesleniyorum. Yapılmaz demedim çok zor dedim. Her gün 6-7 saat verimli ders çalışılabiliyorsa gerçekten helal olsun. Unutmayın arkadaşlar olay ne kadar süre çalıştığınız değil ne kadar verim aldığınız.
90 OBP ile 30 Türkçe, 15 sosyal bilimler, 30 temel matematik, 15 fen bilimleri, 25 matematik, 9 fizik, 8 kimya, 8 biyoloji netiyle 2024'te 50K geliyormuş. Bu ciddi temel eksiklikleri veya odaklanma sorunları yoksa kesinlikle 8 ayda yapılabilecek bir sonuç.

İcabında hedefi için bazı şeylerden fedakarlık yapacak.

Son düzenleme:
Yılbaşına kadar okumaya devam et, sonra sınava kadar bırak bence.

90 OBP ile 30 Türkçe, 15 sosyal bilimler, 30 temel matematik, 15 fen bilimleri, 25 matematik, 9 fizik, 8 kimya, 8 biyoloji netiyle 2024'te 50K geliyormuş. Bu ciddi temel eksiklikleri veya odaklanma sorunları yoksa kesinlikle 8 ayda yapılabilecek bir sonuç.

İcabında hedefi için bazı şeylerden fedakarlık yapacak.
Bu netler uzaktan bakınca kolay gözüküyor fakat hiçte öyle değiller haberiniz olsun.

Hiç de öyle zor değiller.
Sınava daha önce girdiniz mi girdiyseniz kaç bin yaptınız merak ediyorum açıkçası. Eğer gerçekten güzel bir sonuç yaptıysanız arkadaşın nasıl bir yol çizmesi gerektiği konusunda bilgilendirebilirsiniz. 24YKS için her gün saatlerce çalışan bir arkadaşım vardı en kötü 100K yapar diyordum 180 bine girdi.

Girdim ve sıvadım hocam. Neyse konuyu saptırmaya gerek yok. 8 ay yeterli bir süre bence.
Dediğim gibi ne kadar süre çalışıldığı değil ne kadar verim alındığı önemli, arkadaş nasıl çalışması gerektiğini bilmiyorsa 8 ay çok az bir süre. Ayrıca sıfırdan çalışmaya başlayacakmış.

Sizce ne yapmalıyım öneriniz nedir?
Ders çalışmayı öğrenin, yanlışlarınızı sorun ve kendi sınırlarınızı bilin. Eğer uçuk hayallerle motivasyon sağlarsanız ilerleyen zamanlarda netlerinizi görünce üzülürsünüz. Kendim yaşadığım için bunları söylüyorum. Çalışmayı bilmiyordum, yanlışlarımı sormuyordum 11 ay afedersiniz it gibi çalıştım hayatım sadece dersten ibaretti. Eczacılıkla başladım daha sonra 80k, 100k, 150k olarak hedeflerimi düşündüm. Çevremdeki insanlar dahil kendimi 150k ya girebileceğimi düşünerek sınava girdim. Sonuç 280k oldu. Ha ben halimden memnunum, mezuna kalmadım ilk senemde yerleştim. Bölümünden de memnunum.

Ders çalışmayı öğrenin, yanlışlarınızı sorun ve kendi sınırlarınızı bilin. Eğer uçuk hayallerle motivasyon sağlarsanız ilerleyen zamanlarda netlerinizi görünce üzülürsünüz. Kendim yaşadığım için bunları söylüyorum. Çalışmayı bilmiyordum, yanlışlarımı sormuyordum 11 ay afedersiniz it gibi çalıştım hayatım sadece dersten ibaretti. Eczacılıkla başladım daha sonra 80k, 100k, 150k olarak hedeflerimi düşündüm. Çevremdeki insanlar dahil kendimi 150k ya girebileceğimi düşünerek sınava girdim. Sonuç 280k oldu. Ha ben halimden memnunum, mezuna kalmadım ilk senemde yerleştim. Bölümünden de memnunum.
OBP mi sıkıntılıydı hocam 11 ay çalışıp nasıl 280k yaptınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı