YKS açıklandı!

Evet arkadaşlar YKS açıklandı. Umarım istediğiniz sıralamayı almışsınızdır. Bu sınav hayatın sonu değil olmadı bir daha girersiniz :)

Sayısal 275k geldi. Çalıştım emek verdim sonu böyle olmamalıydı. İyi bir 4 yıllık zor gibi duruyor. Benim planım 2 yıllık mekatronik, makine vb bölümler yazıp KPSS ile işe girebilmek. Çünkü iyi olmayan bir dört yıllığın sonu işsizlik gibi gözüküyor.

İtfaiyecilik aslında düşünüyordum biliyor musunuz zihnimi okudunuz ama olabilir miyim hiç bilmiyorum yüksek yerlerde çalışmayı seviyorum genelde en fazla olmadı vinç operatörü oluruz yapacak bir şey yok okuyanda pek bir şey olamıyor artık :(

Erasmus var hocam fakat Amerika gibi ülkeler yok bir de 2 yıllıkta neye göre alacak ki beni oda bir soru 4 yıllık okuyanlar en azından wat ile gidip oradaki denk okullarda 2 yılını öyle tamamlıyor?

Ben Balıkesir bigadiç MYO da okudum. erasmuz vardı Avrupa ülkelerinde. Sağlık sıkıntın yoksa neden olamayasın ki iyi bölüm özel şartlarına bakman lazım.

Hocam artık bilgisayar mühendisliğinden çok yapay zeka ve veri mühendisliği tutuluyor şu an ama oda tam puan neredeyse.
Hocam bilgisayar veya yazılım mühendisi olup da kariyerinizi istediğiniz herhangi bir bilişim alanında ilerletirseniz mesleğiniz o olmuş olur. Ben bilgisayar mühendisi olup da senelerdir elini yapay zeka ile kirletip, yapay zeka mühendisi olmadığı için o alanda tutunamayan görmedim şahsen sektörde. Önemli olan mühendis ünvanını bir şekilde alabilmek ve kendinizi istediğiniz alanda geliştirmek CV'nizi de bu şekilde doldurmak.

Ben Balıkesir bigadiç MYO da okudum. Erasmuz vardı Avrupa ülkelerinde. Sağlık sıkıntın yoksa neden olamayasın ki iyi bölüm özel şartlarına bakman lazım.

Erasmusa katılmış mıydınız peki? Bu arada hocam şu an hangi mesleği yapıyorsunuz ya da bir mesleğiniz var mı bu arada itfaiyecilik'de düşünülebilir hocam dediğiniz yer güzel araştırmıştım daha önce.

Sayısal 275k geldi. Çalıştım emek verdim sonu böyle olmamalıydı. İyi bir 4 yıllık zor gibi duruyor. Benim planım 2 yıllık mekatronik, makine vb bölümler yazıp KPSS ile işe girebilmek. Çünkü iyi olmayan bir dört yıllığın sonu işsizlik gibi gözüküyor.
Bende bilgisayar için düşünüyorum

Hocam yuzsuzluk olacak ama 650k ya ne gelir 😃

Hocam yuzsuzluk olacak ama 650k ya ne gelir 😃
Hocam bilmemne teknolojisi falan diye birkaç bölüm var galiba onlara bakın. 2 yıllık bölüm onlar.

Düzenleme: Gemi teknolojisi, uçak teknolojisi gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı