YKS başvuru sayısı açıklandı

Şu an TYT 40 var. Sınav sonuna kadar bomboşum. Sıkı bir disiplinle Max ne kadar çıkar? AYT girmeyeceğim.

17 gün kaldı YKS'ye her gün 1 net arttırsan 57-60 civarı olur tabii 40 neti sadece Türkçe ve matematikten yapıyor isen fen ve sosyal ile 60-65 civarı da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi bölümde sayısal için diyorsanız 30 riskli minimum 40 iyi olur.

Kanka sayısal riskine yapabileceğim bir şey yok. 25 neti 40 yapamam. Zar zor 30 yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, ben de Türkçe dil bilgisi ve paragrafla birlikte 30 ve üstü yaparım gibi, sosyalim iyi ama coğrafya hem TYT hem AYT bitmedi. Daha onun dışında TYT felsefe ve felsefe grubu da duruyor ama bunlar hep anladığım konular, yani yaparım. TYT matematikle TYT fen de… Fen için 15 net kadar yapabileceğim kolay konular varsa yazsana. Az çok biliyorum da, yaz sen yine de. Bir de matematik için olursa iyi olur; Bıyıklı Matematik ya da Rehber Matematik’in 0'dan matematik kampını bitireceğim.

Bu sene ydtye gireceğim 70 75 arası net yapıyorum bu sene de puanım kırılacak geçen sene yerlestigimden dolayı, tyt 60 bandında. Kaç k sıralama gelir tahmini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…