YKS başvuru sayısı açıklandı

Biraz yığılma olacaktır ama umarım önceki sene kadar zor olmaz.(çok stresli olan bu günleri geçirdiğimize değsin)

Önceki sene kadar zorlayacaklarını sanmam hocam. Çünkü geçen sene giren sayısı çoktu, neredeyse bu senenin 2 katı idi. Yığılma konusunda zaten her sene oluyor ama hangi seviyelerde olur onu bilemeyiz. Yine de giren sayısı azaldığı için yığılmanın bu sene biraz daha az olacağını düşünüyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınava müdahele etmek yerine değerler eğitimi dersini müfredata koysalar daha eyi olur. Gençler dünyadan bi haber. "Okumak istemeyenlere duyrulur lütfen hayalinizin peşinden gidin ve sevdiğiniz işle uğraşın."

Biraz yığılma olacaktır ama umarım önceki sene kadar zor olmaz.(çok stresli olan bu günleri geçirdiğimize değsin)
zor olacağını düşünmüyorum. eğer gene geçen sene gibi zor olur ve bu başvuru fiyatları bu seneden pahalı olursa 2M kişi bile girmez. yani her türlü AYT kısmının orta zorluk olması lazım.

Zor olacağını düşünmüyorum. Eğer gene geçen sene gibi zor olur ve bu başvuru fiyatları bu seneden pahalı olursa 2M kişi bile girmez. Yani her türlü AYT kısmının orta zorluk olması lazım.

Muhtemelen TYT geçen seneye benzer gelirde AYT için özellikle matematikte yumuşama olur geçen seneki hiç seviye ölçen bir matematik değildi çünkü az ve orta yapan ölçülmedi sadece iyi ve çok iyi yapabilen ölçüldü.

Muhtemelen TYT geçen seneye benzer gelirde AYT için özellikle matematikte yumuşama olur geçen seneki hiç seviye ölçen bir matematik değildi çünkü az ve orta yapan ölçülmedi sadece iyi ve çok iyi yapabilen ölçüldü.

Geçen sene AYT fizik için de aynı durum vardı hocam eleyeci yapacağız diye orta zorlukta soru sayısını Max 3-4 tane yapmışlardı.

Düşük olduğunu tahmin ediyordum bu kadar geç açıklamaları normal o yüzden.

iyi anlamda mı kötü anlamda mı?
İlk 100k içinde pek bir şey değişmez hatta zorlaşabilir. Seneden seneye rakipler daha da dişli.

Son düzenleme:
En son bir video görmüştüm kendini bilmez bazı insanlar rastgele zevkine sınava giriyordu malum fiyatlar artınca öyle bir şey pek söz konusu olmadığı için bence düşüşler normal.

Ya anlamadığım bir şey var.
Bu durum 100K-300k arasını hedefleyenler için nasıl bir etki bırakır size?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı