- Makaleler
- 49
YKS başvurusu başlamış. Peki bu doğru mu? 11 Şubat- 7 Mart arası diye duydum, başvuru tarihlerinin.
Anlıyorum. Başvuru tarihi doğru. 11 Şubat ve 7 Mart arası tarihlerde başvurular alınacak, geç başvuru tarihi de 16-17 Mart tarihleri arasında yapılacak. Başvurular gün içerisinde başlar. Ek olarak geç başvuru tarihinde %50 daha fazla ücret ödüyorsunuz.Hayır, bi' tanıdığım söyledi. Doğruluğunu teyit etmek için sordum.
Hayır, bi' tanıdığım söyledi. Doğruluğunu teyit etmek için sordum.Tıklanma uğruna haber yapan bir haber sitesinden mi gördünüz?
Anlıyorum. Başvuru tarihi doğru. 11 Şubat ve 7 Mart arası tarihlerde başvurular alınacak, geç başvuru tarihi de 16-17 Mart tarihleri arasında yapılacak. Başvurular gün içerisinde başlar. Ek olarak geç başvuru tarihinde %50 daha fazla ücret ödüyorsunuz.Hayır, bi' tanıdığım söyledi. Doğruluğunu teyit etmek için sordum.
Normalde ne kadar istiyorlar? Sınava ilk defa gireceğim. Yaşım 20.Anlıyorum. Başvuru tarihi doğru, geç başvuru tarihi de 16-17 Mart tarihleri arasında yapılacak. Başvurular gün içerisinde başlar. Ek olarak geç başvuru tarihinde %50 daha fazla ücret ödüyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.