Gülecekler belki ama instagram tiktok hepsi etkiliyor hocam. Sebebi çok vakit gecirmek değil kısa kısa videolar izledikçe odağını kaybediyorsun, odaklanmakta zorlanıyorsun. Mastürbasyon da aynı şekilde. Adam akıllı hedefin varsa 7 aylığına uzaklaşman lazım bunlardan.Arkadaşlar mezuna kaldım, sınava 6 ay falan kaldı, sabah 9 akşam 7 arası kütüphaneye gidiyorum, 7 saat falan ders çalışıyorum, akşamları da 8 - 12 arası PC'de GTA V RP oynuyorum, başarıyı etkiler mi yoksa sileyim mi?
Seni rahatlatacak, dinlendirecek şeyler yapmakta sakınca yok ama sosyal medyadan uzak dur bence. Ayrıca 4 saat biraz çok bence. En azından 2 saate düşürebilirsin onu. 7 ay biraz fedakarlık yapsan ölmezsin.Gülecekler belki ama instagram tiktok hepsi etkiliyor hocam. Sebebi çok vakit gecirmek değil kısa kısa videolar izledikçe odağını kaybediyorsun, odaklanmakta zorlanıyorsun. Masatürbasyon da aynı şekilde. Adam akıllı hedefin varsa 7 aylığına uzaklaşman lazım bunlardan.
Oyun oynamak ve dizi izlemek tarzı şeylerde sakınca yok bence. Fakat sosyal medyayı gerekirse tamamen bırakın odak süresini aşırı derecede düşürüyor. Bir de oyun saati 2-3 saat olarak düşürülebilir.Arkadaşlar mezuna kaldım, sınava 6 ay falan kaldı, sabah 9 akşam 7 arası kütüphaneye gidiyorum, 7 saat falan ders çalışıyorum, akşamları da 8 - 12 arası PC'de GTA V RP oynuyorum, başarıyı etkiler mi yoksa sileyim mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.