YKS çalışma düzeni nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan SOLES
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 560

SOLES

Hectopat
Yer
Bursa
Arkadaşlar öncelikle bütün konulara sıfırdan başlayacağım. Seneye 12. sınıfım, haftanın 3 günü staj, 2 günü okul. 2 Gün okul da boş geçiyor yani seçmeli ve sözel dersler ile. Seneye eylülde direk TYT başlasam bütün derslere, ilk dönem TYT toparlasam, 2. dönemde AYT sayısal halletmeye çalışsam sizce 300bin eğitim fakültesi barajını geçebilir miyim? Günde 2 saatten fazla çalışmam zor yani günde 2 saat verimli çalıştım diye varsayarsak ilk dönem TYT, 2. dönem AYT yaparak günde düzenli 2 saat çalışma ile 250k sayısal yapmam lazım ki baraj zaten 300k. Sizce yapılır mı ve nasıl farklı yollar izlemeliyim?

Yaparsın ama yazın TYT hallet bence rahat edersin. TYT de 55 AYT de 30 net falan yapsan 200k civarı oluyor.

Yaparsın ama yazın TYT hallet bence rahat edersin. TYT de 55 AYT de 30 net falan yapsan 200k civarı oluyor.
Yazın 3 ayda TYT bitirip, kışında full AYT mi yapmalıyım yani?

Okulun yaptığı TYT denemesinde 36 net yaptım. Matematik çok rezil ama 5 net.

İlk fırsatta TYT başla. TYT zaten konuların bitmesiyle biten bir şey değil sürekli deneme çözmen lazım o yüzden ele bir an önce. Sonra sınava kadar AYT bas. Muhtemelen istediğinden çok daha iyi bir sıralama gelir.

Yazın 3 ayda TYT bitirip, kışında Full AYT mi yapmalıyım yani?

Aynen öyle yap ben yazın boş boş yattım şimdi 3 ay kaldı AYT de daha çok az konu çalıştım. Yazın boş geçirmem pişmanlık oldu. Okul zamanı TYT denemeleri çözmeyi unutma ama.

Aynen öyle yap ben yazın boş boş yattım şimdi 3 ay kaldı AYT de daha çok az konu çalıştım. Yazın boş geçirmem pişmanlık oldu. Okul zamanı TYT denemeleri çözmeyi unutma ama.
Evet hocam zaten okul devamlı denemeler yapıyor hep girerim.

İlk fırsatta TYT başla. TYT zaten konuların bitmesiyle biten bir şey değil sürekli deneme çözmen lazım o yüzden ele bir an önce. Sonra sınava kadar AYT bas. Muhtemelen istediğinden çok daha iyi bir sıralama gelir.
Teşekkürler hocam, yazın full TYT, kışın ilk dönem AYT-TYT karışık, ikinci dönemde full AYT bitirmeye çalışırım.

TYT'ye Haziran'da başla ekim ayına kadar günde 2 saat bile çalışsan rahatlıkla soru çözerek bitirirsin. Kalan zamanda da AYT yap 100K bile gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı